Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 22χρονου από τρία άτομα - Χειροπέδες σε 19χρονο

Κρήτη
Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 22χρονου από τρία άτομα - Χειροπέδες σε 19χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα τρία άτομα, συνελήφθη ένας 19χρονος, ένας 28χρονος ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, ενώ τα στοιχεία του τρίτου παραμένουν άγνωστα

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε, χθες Τρίτη 10 Μαΐου ένας 22χρονος στην περιοχή Γιόφυρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 22χρονος, ενώ κινούνταν με τη μηχανή του, τρία άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αρχικά πραγματοποιούσαν επικίνδυνους ελιγμούς στη Λ. 62 Μαρτύρων.

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλει ο μοτοσικλετιστής, τόλμησε να τους προσπεράσει σε κάποιο φανάρι και στην συνέχεια οι επιβαίνοντες στο ΙΧ τον κυνήγησαν και τον έκλεισαν στο Γιόφυρο.

Στην συνέχεια, ένας από τους τρείς επιβαίνοντες κατέβηκε από το όχημα και τον χτυπούσε για αρκετά λεπτά με γροθιές και κλοτσιές.

Ο 22χρονος σώθηκε από τις φωνές περαστικών που βρέθηκαν στο σημείο και φώναζαν πως έχουν ειδοποιήσει την αστυνομία, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες του οχήματος να γίνουν καπνός.

Ο μοτοσικλετιστής υπέβαλλε μήνυση και από τα τρία άτομα που επέβαιναν στο όχημα, συνελήφθη ένας 19χρονος, ένας 28χρονος ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, ενώ τα στοιχεία του τρίτου δράστη παραμένουν άγνωστα.

Οι αρχές αναμένεται να αξιοποιήσουν και υλικό από τις κάμερες, καθώς το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε διαφορετικά σημεία της πόλης και αναμένεται να έχει καταγραφεί.

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News