Κοριτσάκι 2 ετών «έφυγε» από το σπίτι τα μεσάνυχτα - «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» λέει ο πατέρας

Κρήτη
Κοριτσάκι 2 ετών «έφυγε» από το σπίτι τα μεσάνυχτα - «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» λέει ο πατέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη μεταμεσονύχτια περιπέτεια μικρή εξερευνήτρια λαχτάρησε τους γονείς της -  «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» είπε ο 49χρονος πατέρας, με τη μητέρα ακόμη να μην μπορεί να συνέλθει από την περιπέτεια που έζησε.
  • Φιλιππινέζος εργαζόμενος αντιλήφθηκε το παιδί και το πήγε στην Αστυνομία
  • Περιπλανιόταν αμέριμνη και οι γονείς της νόμιζαν ότι κοιμόταν
  • Ο πατέρας «μαρμαρωμένος» τι είχε προηγηθεί τη νύχτα
  • Στο τμήμα πέρασε μια ολόκληρη νύχτα μια δίχρονη από τη Χερσόνησο, που ούτε λίγο ούτε πολύ την ώρα που κοιμόταν η μητέρα της, άνοιξε την πόρτα και έφυγε από το σπίτι. Ευτυχώς ένας Φιλιππινέζος που εργάζεται σε επιχείρηση εστίασης, είδε το παιδί και το οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα

    Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε μια οικογένεια στη Χερσόνησο, της οποίας η δύο ετών κόρη αποφάσισε να ξεπορτίσει… και την ώρα που η μητέρα της κοιμόταν, άνοιξε την πόρτα και ξεκίνησε την εξερεύνηση.

    Προορισμός της μάλλον ήταν το σπίτι της γιαγιάς, αφού σε αυτή την κατεύθυνση την εντόπισε Φιλιππινέζος εργαζόμενος σε επιχείρηση εστίασης που την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα. 

    Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής. Η 31 ετών μητέρα είχε βάλει τη μικρή για ύπνο και η ίδια μετά από κάποιες δουλειές έπεσε να ξαπλώσει. Ο πατέρας βρισκόταν στην κηδεία της γιαγιάς του και όταν γύρισε μετά τις δύο έπεσε για ύπνο χωρίς να αντιληφθεί την απουσία της μικρής που υποτίθεται κοιμόταν στο κρεβάτι της, στο δωμάτιό της. Όταν στις 8 παρά δέκα το πρωί του χτύπησαν την πόρτα οι αστυνομικοί… ούτε που φανταζόταν, όπως λέει τι είχε συμβεί.

    Ο 49χρονος πατέρας που αντιμετώπισε την κατηγορία της έκθεσης, δικάστηκε με τη διαδικασία του αυτόφωρου χθες Δευτέρα, 9 Μαΐου και αθωώθηκε, ενώ ξέσπασε σε λυγμούς όταν από την έδρα τα ερωτήματα και η πιθανή εξέλιξη που θα μπορούσε να έχει αυτή η περιπέτεια, στριφογύρναγε στο μυαλό του. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» είπε ο 49χρονος, με τη μητέρα ακόμη να μην μπορεί να συνέλθει από την περιπέτεια που έζησε.

    Η δύο ετών μικρούλα της οποίας η οικογένεια αυτές τις ημέρες μοίραζε προσκλήσεις για την βάφτισή της δεν κατάλαβε τι έχει συμβεί, πλην όμως η μητέρα της ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από αυτό έγινε και ο πατέρας πια ετοιμάζεται να μετατρέψει σε φρούριο το σπίτι, με δέσμες φωτός, κάμερες και συναγερμούς, στην περίπτωση που η μικρή εξερευνήτρια επιχειρήσει και πάλι να ξεπορτίσει.

    (Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News