Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ταλαιπωρία και σήμερα στον κόμβο του Άγ. Ιωάννη Χωστού - Πού καταγράφονται προβλήματα (εικόνες)

Οδηγοί ανέφεραν πως σήμερα ήταν προετοιμασμένοι και έψαξαν εναλλακτικές επιλογές προκειμένου να μην βρεθούν στο ίδιο έργο θεατές

Ερωτηματικό παραμένει για το αν η υπομονή των οδηγών στον κόμβο του Αη Γιάννη Χωστού θα δοκιμαστεί και σήμερα Τρίτη 10 Απριλίου, μετά το κυκλοφοριακό χάος που καταγράφηκε χτες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή διεξάγεται το πρωί της Τρίτης με κάποια προβλήματα, ωστόσο η κατάσταση χαρακτηρίζεται ελαφρώς καλύτερη σε κάποια σημεία σε σχέση με την Δευτέρα.

Η κυκλοφορία πάντως και σήμερα, στην κατεύθυνση από Μαλάδες προς Ηράκλειο γίνεται με μεγάλη δυσκολία και απαιτεί στομάχι για γερά νεύρα.

Οδηγοί ανέφεραν πως σήμερα ήταν… προετοιμασμένοι και έψαξαν εναλλακτικές επιλογές προκειμένου να μην βρεθούν στο ίδιο έργο θεατές.

Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση κυρίως τις ώρες που οι πολίτες πηγαίνουν ή επιστρέφουν από τις εργασίες τους και μεταφέρουν τα παιδιά στα σχολεία.

Χθες, το μεγαλύτερο πρόβλημα καταγράφηκε στους οδηγούς που βρέθηκαν στον Αι Γιάννη Χωστό, στη Χριστομιχάλη Ξυλούρη, στη Λυκείου, στην Ηρακλή, στην οδό Μπακογιάννη, στις Μαλάδες, στη Φοινικιά, στις εξόδους της Εθνικής οδού, μέχρι το ύψος μεγάλου σούπερ μάρκετ στη περιοχή της Θερίσου.

Οι ουρές στην ευρύτερη περιοχή ξεπερνούσαν τα πέντε χιλιόμετρα και με την καθυστέρηση στο τιμόνι να αγγίζει ακόμη και τη μια ώρα.

Στο σημείο βρίσκεται και η Τροχαία ενώ το κύριο πρόβλημα καταγράφεται από Μαλάδες και Φοινικιά, με την κίνηση να μπλοκάρει στο ύψος της εκκλησίας.

Εικόνες και βίντεο από τη Δευτέρα 9 Μαίου

Συριγωνάκης: Υπομονή μέχρι να οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός

Την υπομονή των οδηγών για μια εβδομάδα, μέχρι να αξιολογηθεί και επανακαθοριστεί η οριστική θέση των κόμβων, ζήτησε o αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, ενώ στο τραπέζι του διαλόγου έχει πέσει η δημιουργία κυκλικού κόμβου λίγα μέτρα πιο κάτω, μεταξύ Μαλάδων και Φοινικιάς. Όπως έχει πει ο αντιπεριφερειάρχης εαν δεν επιλυθεί το πρόβλημα και αναφέρομαι στους συμπολίτες οδήγούς που έρχονται από το ΒΟΑΚ και θέλουν να εισέλθουν στην πόλη θα κατασκευαστεί και ένας τρίτος προσωρινός κόμβος προς την περιοχή της Φοινικιάς για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο».

Οδός Λυκείου, στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά. Μέχρι εκεί έφτανε το μποτιλιάρισμα από τον Άη Γιάννη το Χωστό
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια