Χερσόνησος: Σύλληψη 25χρονου για πλαστά χαρτονομίσματα

Κρήτη
Χερσόνησος: Σύλληψη 25χρονου για πλαστά χαρτονομίσματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός τουρίστας κίνησε τις υποψίες των Αρχών κατά την προσπάθεια του να αγοράσει αλκοόλ με πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ

Μαζί με την τουριστική κίνηση στα θέρετρα της Κρήτης, επανακάμπτει και η διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων στην οποία κατάφεραν να βάλουν φρένο αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου.

Παρέα Ισραηλινών αποφάσισε να φεσώσει τα νυχτερινά καταστήματα της Χερσονήσου, πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα, χωρίς να λογαριάσει την ακαριαία αντίδραση των αστυνομικών.

Ο 25χρονος βασικός κατηγορούμενος επιχείρησε τα προηγούμενα 24ωρα να αγοράσει αλκόολ από κατάστημα πληρώνοντας με πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ. Ο ταμίας αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για πλαστό και έκτοτε αποφάσισε να ξοδέψει τα πλαστά ευρώ στα νυχτερινά μαγαζιά ποντάροντας στο σκοτάδι και το συνωστισμό. Ωστόσο ήδη αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου τον αναζητούσαν και κατάφερναν να τον συλλάβουν χθες το βράδυ.

Πάνω του βρέθηκαν τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους συνεργούς του αλλά και μεγαλύτερες ποσότητες με πλαστά χαρτονομίσματα που θεωρούν ότι έφερε μαζί του.

(φωτογραφία Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News