Ηράκλειο

Ο κόμβος στον Aη Γιάννη Χωστό δεν έδωσε τέλος στο κυκλοφοριακό κομφούζιο (εικόνες, βίντεο)

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς που προσέγγισαν τον κόμβο του Αγ. Ιωάννη Χωστού - Κυκλοφοριακό χάος στον Αι Γιάννη Χωστό, στη Χριστομιχάλη Ξυλούρη, στη Λυκείου, στην Ηρακλή, στην οδό Μπακογιάννη, στις Μαλάδες, στη Φοινικιά, στις εξόδους της Εθνικής οδού, μέχρι το ύψος μεγάλου σούπερ μάρκετ στη περιοχή της Θερίσου

Εξαντλήθηκε η υπομονή των οδηγών στον κόμβο του Αη Γιάννη Χωστού. Από το πρωί της Δευτέρας 9 Μαΐου 2022, η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή διεξάγεται με σημαντικά προβλήματα κυρίως τις ώρες που οι πολίτες πηγαίνουν ή επιστρέφουν από τις εργασίες τους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά στους οδηγούς που βρέθηκαν στον Αι Γιάννη Χωστό, στη Χριστομιχάλη Ξυλούρη, στη Λυκείου, στην Ηρακλή, στην οδό Μπακογιάννη, στις Μαλάδες, στη Φοινικιά, στις εξόδους της Εθνικής οδού, μέχρι το ύψος μεγάλου σούπερ μάρκετ στη περιοχή της Θερίσου. Οι ουρές στην ευρύτερη περιοχή ξεπερνούσαν τα πέντε χιλιόμετρα και με την καθυστέρηση στο τιμόνι να αγγίζει ακόμη και τη μια ώρα.

Υπενθυμίζεται, ότι το Σάββατο, 7 Μαΐου, τοποθετήθηκε στο σημείο και δεύτερος κυκλικός κόμβος με την ελπίδα να… θεραπευτεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα, κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται να αποτυπώνεται στην πραγματικότητα.

Συριγωνάκης: Υπομονή μέχρι να οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός

Την υπομονή των οδηγών για μια εβδομάδα, μέχρι να αξιολογηθεί και επανακαθοριστεί η οριστική θέση των κόμβων, ζήτησε o αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, ενώ στο τραπέζι του διαλόγου έχει πέσει η δημιουργία κυκλικού κόμβου λίγα μέτρα πιο κάτω, μεταξύ Μαλάδων και Φοινικιάς. Όπως έχει πει ο αντιπεριφερειάρχης εαν δεν επιλυθεί το πρόβλημα και αναφέρομαι στους συμπολίτες οδήγούς που έρχονται από το ΒΟΑΚ και θέλουν να εισέλθουν στην πόλη θα κατασκευαστεί και ένας τρίτος προσωρινός κόμβος προς την περιοχή της Φοινικιάς για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο».

Οδός Λυκείου, στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά. Μέχρι εκεί έφτανε το μποτιλιάρισμα από τον Άη Γιάννη το Χωστό
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια