Ηράκλειο

Ηράκλειο: Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν στον 10ο Ποδηλατικό Γύρο (εικόνες, βίντεο)

Τον Ποδηλατικό Γύρο Πεδιάδας διοργανώνουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι όλων των εμπλεκόμενων χωριών ενώ συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Κρήτης

Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν, σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου στον 10ος Ποδηλατικό Γύρο Πεδιάδας. Η ποδηλατοδρομία ξεκίνησε από το κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου των Αποστόλων στις 10:30 π.μ., περνώντας από τα χωριά Σαμπάς, Ζωφόροι, Θραψανός για να καταλήξει στη Λίμνη Λειβάδες.

Οι συμμετέχοντες κάνουν στάση σε κάθε χωριό για νερό και ξεκούραση ενώ στην Πλατεία της Βόνης θα γίνει στάση για 30΄για κέρασμα που θα προσφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της επικινδυνότητας που δημιούργησαν οι σεισμοί, φέτος δεν πραγματοποιήθηκε η διαδρομή Βόνη- Γαλατάς. Τον Ποδηλατικό Γύρο Πεδιάδας διοργανώνουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι όλων των εμπλεκόμενων χωριών ενώ συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Κρήτης.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των διοργανωτών είναι υποχρεωτικό το προστατευτικό κράνος ενώ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βεβαιωθούν για την σωστή λειτουργία του ποδηλάτου τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια