Νέα αναβολή στη δίκη της 24χρονης που κατηγορείται για κλοπή από ταξί

Κρήτη
Νέα αναβολή στη δίκη της 24χρονης που κατηγορείται για κλοπή από ταξί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχικά, η δίκη αναβλήθηκε για σήμερα, ωστόσο, τη σημερινή ημέρα αναβλήθηκε εκ νέου για την ερχόμενη Δευτέρα

Νέα -πενθήμερη- αναβολή έλαβε σήμερα Τετάρτη 4 Μαϊου 2022, η δίκη της νεαρής γυναίκας, η οποία κατηγορείται ότι άρπαξε 800 ευρώ, μέσα από ταξί που τη μετέφερε, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, στην ευρύτερη περιοχή της Αμμουδάρας Ηρακλείου.

Η 24χρονη η οποία κατηγορείται για κλοπή, επρόκειτο να δικαστεί χθες Τρίτη από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Αρχικά, η δίκη αναβλήθηκε για σήμερα, ωστόσο, τη σημερινή ημέρα αναβλήθηκε εκ νέου για την ερχόμενη Δευτέρα.

Ας σημειωθεί ότι μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψή της, η κοπέλα φέρεται να έκανε λόγο για 400 ευρώ και όχι για 800.

Το χρονικό

Κυριακή 1 Μαΐου, με ιδιαίτερη μαεστρία η νεαρή πελάτισσα κατάφερε να κινηθεί σχεδόν αθόρυβα και να εξαφανίσει το πορτοφόλι του οδηγού ταξί και μάλιστα, μπροστά στα μάτια του. Έκατσε δίπλα του, στη θέση του συνοδηγού και ζήτησε να την πάει λίγα μέτρα παρακάτω στην περιοχή της Αμμουδάρας. Όταν έφτασε στον προορισμό της άλλαξε γνώμη καθώς προφανώς είχε αντιληφθεί πως αν κέρδιζε χρόνο θα μπορούσε να το αφαιρέσει, όπως και έγινε..

Όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε την απώλεια ήταν ήδη αργά και έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Γαζίου για να καταγγείλει το περιστατικό. Εκεί αναγνώρισε την 24χρονη από φωτογραφίες που του έδειξαν αρμόδιοι του τμήματος, καθώς πρόκειται για πρόσωπο γνώριμο στις αρχές.

Οι αρχές με τη σειρά τους, εντόπισαν την 24χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Βουλγαρία.

Η τύχη ήταν με το μέρος του οδηγού, καθώς η 24χρονη εντοπίστηκε άμεσα και μάλιστα παραδέχτηκε την κλοπή σύμφωνα με πληροφορίες. Επιμένει, ωστόσο, πως το ποσό που κλάπηκε είναι αυτό των 400 ευρώ, το οποίο και έχει επιστραφεί μέχρι στιγμής στον οδηγό που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως έπεσε θύμα της νεαρής.

Φωτογραφία αρχείου: Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News