Ηράκλειο: Την Τετάρτη η απολογία του 56χρονου για τα 640 χασισόδεντρα - Έλαβε νέα προθεσμία

Κρήτη
Ηράκλειο: Την Τετάρτη η απολογία του 56χρονου για τα 640 χασισόδεντρα - Έλαβε νέα προθεσμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 56χρονος ζήτησε κι έλαβε νέα 24ωρη προθεσμία. Ως εκ τούτου θα οδηγηθεί εκ νέου στο γραφείο της ανακρίτριας αύριο Τετάρτη.

Αύριο Τετάρτη, 4 Μαΐου αναμένεται να απολογηθεί τελικά στην ανακρίτρια Ηρακλείου ο 56χρονος ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγα 24ωρα, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στην καλλιέργεια περισσότερων από 640 δενδρυλλίων κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή του Μονοφατσίου Ηρακλείου.

Μετά τη σύλληψη του 56χρονου, ασκήθηκε σε βάρος του από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Κατόπιν, ο κατηγορούμενος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Τρίτη.

Ωστόσο, τη σημερινή ημέρα, ο 56χρονος ζήτησε κι έλαβε νέα 24ωρη προθεσμία. Ως εκ τούτου θα οδηγηθεί εκ νέου στο γραφείο της ανακρίτριας αύριο Τετάρτη.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε μεγάλο χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση που έλαβε τότε χώρα εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή με πυκνή βλάστηση 646 χασισόδεντρα. Συγκεκριμένα, τα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία έφταναν σε ύψος έως 30 εκατοστά, καλλιεργούνταν, μέσα σε πλαστικά γλαστράκια.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, τα φυτά ήταν έτοιμα για… μεταφύτευση, η οποία, ωστόσο, δεν έμελλε να γίνει. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 56χρονος, ο οποίος συνελήφθη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News