Ηράκλειο: Εκτεταμένες ζημιές ύψους 3.500 ευρώ στο Γυμνάσιο Γουβών (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Εκτεταμένες ζημιές ύψους 3.500 ευρώ στο Γυμνάσιο Γουβών (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του σχολείου, πραγματοποιώντας φθορές σε παράθυρα, πόρτες, κλιματιστικά και θρανία των τάξεων - Τι ανέφερε στο Neakriti.gr ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος

Με εικόνες χάους ήρθαν αντιμέτωποι οι εκπαιδευτικοί του γυμνασίου Γουβών, όταν κατέφθασαν χθες Δευτέρα 2 Μαΐου στον χώρο του σχολείου και αντίκρισαν εκτεταμένες ζημιές σε συνολικά οχτώ αίθουσες του κτηρίου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, εισέβαλαν στο χώρο του σχολείου και πραγματοποίησαν φθορές σε παράθυρα, πόρτες, κλιματιστικά και θρανία των τάξεων. Το περιστατικό πιθανολογείται πως συνέβη μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ σημειώνεται πως το σχολείο έχει ξαναγίνει στόχος βανδαλισμού.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος, μίλησε στο Neakriti.gr αναφέροντας πως «Πρόκειται για μια σημαντική ζημιά. Ωστόσο σήμερα έγινε κανονικά μάθημα, το πρωί εργάτης καθάρισε τα σπασμένα γυαλιά απο τα  παράθυρα για να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού των μαθητών». Στις λυόμενες αίθουσες του σχολείου, στις οποίες δεν υπάρχει συναγερμός, υπήρξαν αρκετές ζημιές, σύμφωνα με τον Δήμαρχο.

Ωστόσο, ο κ. Σέγκος επισήμανε πως οι φθορές, οι οποίες αγγίζουν το ποσό των 3.500 ευρώ, αναμένεται να επιδιορθωθούν αύριο το πρωί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News