Ηράκλειο: Στον ανακριτή οδηγείται αύριο ο 56χρονος που «πιάστηκε» να ποτίζει 650 φυτά κάνναβης (βίντεο)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Στον ανακριτή οδηγείται αύριο ο 56χρονος που «πιάστηκε» να ποτίζει 650 φυτά κάνναβης (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο ενώπιον των δικαστικών Αρχών ο 56χρονος, που εντοπίστηκε από άνδρες της αστυνομίας εν ώρα ποτίσματος των 646 δενδρυλλίων κάνναβης

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο Τρίτη, 3 Μαΐου ο 56χρονος από τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων που καλλιεργούσε ούτε λίγο, ούτε πολύ περίπου 650 φυτά κάνναβης, μέσα σε πλαστικά γλαστράκια και τον οποίον εντόπισαν άνδρες της αστυνομίας να ποτίζει σε αγροτική περιοχή. 

Ειδικότερα, 646 πλαστικά γλαστράκια με φυτά κάνναβης εντοπίστηκε να ποτίζει το απόγευμα του Σαββάτου ο 56χρονος ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας που είχαν στήσει επιχείρηση, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν περιέλθει στην διάθεσή τους.

Ο 56χρονος που ήταν γνώριμος στις αρχές, κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του χώρου σε αγροτική τοποθεσία του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και πιο συγκεκριμένα σε τοποθεσία του Χάρακα, εντοπίστηκε να φτάνει με τη μοτοσυκλέτα του και λίγα λεπτά αργότερα να ποτίζει τα εκατοντάδες γλαστράκια τα οποία είχαν ύψος περίπου 30 εκατοστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την αποχώρησή του οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, τον ακινητοποιήσαν και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αρχές, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν  270 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ κατασχέθηκαν και τα γλαστράκια με τα φυτά κάνναβης.

Την πιθανότητα να εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση διερευνά το  Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, που αναμένεται

ενώ ο 56χρονος αναμένεται να οδηγηθεί και να απολογηθεί ενώπιων του ανακριτή αύριο το πρωί.

(Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News