Ηράκλειο: Βαριά «καμπάνα» 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη επιχείρησης μια «ανάσα» πριν την άρση των μέτρων

Κρήτη
Ηράκλειο: Βαριά «καμπάνα» 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη επιχείρησης μια «ανάσα» πριν την άρση των μέτρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την στιγμή που αύριο, Κυριακή 1 Μάιου, έρχεται η επιστροφή στην κανονικότητα με την άρση υποχρέωσης επίδειξης πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης, επιχείρηση στο Ηράκλειο «πιάστηκε» το βράδυ της Παρασκευής με πελάτη που δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα πιστοποιητικά

Συνεχίστηκαν την Παρασκευή 29 Απριλίου οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Συνολικά, διενεργήθηκαν 1.912 αστυνομικοί έλεγχοι σε επίπεδο Κρήτης, το τελευταίο 24ωρο.

Την στιγμή που αύριο, Κυριακή 1 Μάιου, έρχεται η επιστροφή στην κανονικότητα με την άρση υποχρέωσης επίδειξης πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης, επιχείρηση στο Ηράκλειο «πιάστηκε» το βράδυ της Παρασκευής με πελάτη που δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Ο ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει βαριά καμπάνα 5.000 ευρώ, ενώ η επιχείρηση θα παραμείνει κλειστή για 15 μέρες. Ο πελάτης θα καταβάλει 300 ευρώ πρόστιμο.

Στο Ρέθυμνο επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 500 ευρώ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς δεν βρέθηκε βιβλίο αναφοράς καπνίσματος ενώ ένας υπάλληλος εστιατορίου δε φορούσε μάσκα.

Στο Ηράκλειο, διαπιστώθηκαν δύο παραβάσεις για κάπνισμα σε πελάτες καφενείου. Ο ιδιοκτήτης θα καταβάλλει πρόστιμο 1.500 ευρώ για τον πελάτη που κάπνιζε, γιατί είχε σταχτοδοχεία στα τραπέζια και δεν τηρούσε βιβλίο αναφοράς καπνίσματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News