Ηράκλειο: Επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας στο κέντρο – Δέκα συλλήψεις

Κρήτη
Ηράκλειο: Επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας στο κέντρο – Δέκα συλλήψεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιφνιδιαστική επιχείρηση «σκούπα» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 29 Απριλίου, λίγο πριν τις 9 το βράδυ, από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στο πάρκο Θεοτοκοπούλου στο κέντρο του Ηρακλείου με συνολικά 20 προσαγωγές

Αιφνιδιαστική επιχείρηση «σκούπα» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 29 Απριλίου, λίγο πριν τις 9 το βράδυ, από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στο πάρκο Θεοτοκοπούλου στο κέντρο του Ηρακλείου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν προσαγωγές τοξικο εξαρτημένων ατόμων και επαιτών.

Οι Αρχές ως εφαλτήριο είχαν πληροφορίες σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών. Η αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 20 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 10 εξελίχθηκαν σε συλλήψεις.

Ειδικότερα, επτά συλλήψεις αφορούσαν σε παραβάσεις περί ναρκωτικών ουσιών, μια σύλληψη έγινε σε αλλοδαπό καθώς δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε δυο ακόμη συλλήψεις ατόμων για εξύβριση και αντίσταση στις αρχές.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ της Παρασκευής και σε αυτή συμμετείχαν δυνάμεις της Ασφάλειας Ηρακλείου, του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και των ομάδων ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News