Αερομοντελισμός στην Κρήτη: Επιστημονικό εργαλείο, χόμπι και άθλημα! (βίντεο)

Κρήτη
Αερομοντελισμός στην Κρήτη: Επιστημονικό εργαλείο, χόμπι και άθλημα! (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Καλό Μεσημέρι» επισκέφθηκε το μοναδικό μοντελοδρόμιο της Κρήτης στην Ανώπολη

Η ιδέα και η αίσθηση της πτήσης σε μεγάλο υψόμετρο στιγμάτιζαν την περιέργεια των ανθρώπων από τα βάθη των χρόνων. Αν και εσείς είστε λάτρεις αυτής της απίστευτης εμπειρίας τότε ακολουθήστε μας, γιατί η εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Καλό Μεσημέρι» επισκέφθηκε το μοναδικό μοντελοδρόμιο της Κρήτης στην Ανώπολη και μαζί θα γνωρίσουμε τα πάντα γύρω από τον Αερομοντελισμό.

Ο Αερομοντελισμός δεν είναι απλώς μια ενασχόληση ή ένα χόμπι. Πρόκειται για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο άθλημα που συμβάλει στην ανάπτυξη ενός δυναμικού χαρακτήρα και μιας ισορροπημένης προσωπικότητας. Μάλιστα, στην Ελλάδα υπάγεται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και της Αεραθλητικής Ομοσπονδίας.

Η Ένωση Αερομοντελιστών Ηρακλείου αποτελεί το αρχαιότερο αμιγώς αερομοντελιστικό αθλητικό σωματείο στην Κρήτη και σίγουρα μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι ξεχωρίζει για τους ανθρώπους του, οι οποίοι με πολύ αγάπη και μεράκι μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους γύρω από το διαφορετικό για πολλούς αυτό άθλημα.

Την ίδια στιγμή, για το μέλλον και την επιβίωση του αθλήματος, αρκετά και διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα μυούν τους λιλιπούτειους αερομοντελιστές στη μαγεία της πτήσης με ένα αερομοντέλο, ενώ όσον αφορά τα… μεγάλα παιδιά, η Ένωση Αερομοντελιστών προσφέρει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα τηλεκατευθυνόμενης πτήσης, διάρκειας ενός μήνα, σε όποιον θέλει να πάρει μια πρώτη γεύση από τη γοητεία του αθλήματος. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News