Ηράκλειο

Ηράκλειο: Επιστρέφουν μαζικά οι εκδρομείς του Πάσχα - Εικόνες από το λιμάνι

Αναχωρούν οι εκδρομείς με πληρότητες πάνω από 90% τα πλοία της γραμμής

Μαζικά επιστρέφουν οι εκδρομής του Πάσχα, ενώ αναμένεται το επόμενο Σαββατοκύριακο να ολοκληρωθεί η αναχώρησή τους από το νησί. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το λιμάνι του Ηρακλείου, το βράδυ της Τρίτης, 26 Απριλίου.

Την ίδια ώρα αυξημένα είναι τα μέτρα στο λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Χαμόγελα αισιοδοξίας χάρισαν οι μαζικές αφίξεις των ημερών

Υπενθυμίζεται ότι κατά χιλιάδες έφταναν οι επισκέπτες στο νησί το τελευταίο τριήμερο, ενώ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Σημειώνεται ότι πάνω από 120 ήταν οι αφίξεις, αλλά και οι αναχωρήσεις την Δευτέρα του Πάσχα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, ενώ από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και χθες, σχεδόν 300 ήταν οι πτήσεις που έφτασαν, στο δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της χώρας, μετά το αεροδρόμιο Αθηνών.

Τουρίστες από Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία και Ισραήλ, έκαναν δυναμική την παρουσία τους στο νησί, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεκάδες ήταν οι πτήσεις που έφτασαν από τα γερμανικά αεροδρόμια. 

Οι μαζικές αφίξεις του Πάσχα χάρισαν ελπίδα στους φορείς του τουρισμού με τον Απρίλιο να εξελίσσεται σε έναν μήνα βαρόμετρο, ενώ χαρακτηριστικό το γεγονός ότι και οι πτήσεις εσωτερικού έρχονται με πληρότητα 100%. 

Παράλληλα, ικανοποίηση επικρατεί και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους, καθώς και οι οδηγοί ταξί, είδαν τις κούρσες τους να αυξάνονται, με την ελπίδα ότι αυτό να διατηρηθεί, αφήνοντας πίσω και ένα «βαρύ» χειμώνα.

Πάντως, σύμφωνα και με τα στοιχεία, ακόμα πιο αυξημένη αναμένεται να είναι η κίνηση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου το επόμενο δεκαήμερο. 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια