Ηράκλειο: Νεκρός ο 87χρονος που είχε παρασυρθεί από ΙΧ στην πλατεία Φορτέτσας

Κρήτη
Ηράκλειο: Νεκρός ο 87χρονος που είχε παρασυρθεί από ΙΧ στην πλατεία Φορτέτσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οικογένεια του βιώνει για δεύτερη φορά τραγωδία καθώς ο ένας του γιος ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής, είχε πεθάνει από ανακοπή μέσα στο γήπεδο

Έχασε τελικά την μάχη για τη ζωή ο 87χρονος συνταξιούχος αυτοκινητιστής τον οποίο παρέσυρε 17χρονος οδηγός ΙΧ, στην πλατεία της Φορτέτσας Ηρακλείου.

Η οικογένεια του, βιώνει για δεύτερη φορά τραγωδία, καθώς ο ένας του γιος, ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής, είχε πεθάνει από ανακοπή μέσα στο γήπεδο.

Το θάνατο του άτυχου 87χρονου, επιβεβαίωσε ο Διοικητής του ΠαΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης,  σημειώνοντας πως έφερε σοβαρές κακώσεις. 

Οι γιατροί έκαναν ο, τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως αυτο δεν κατέστη δυνατό, με συνέπεια, ο 87χρονος να αφήσει την τελευταία του πνοή σήμερα  Τρίτη 26 Απριλίου 2022, στις 12 το μεσημέρι.

Το χρονικό του δυστυχήματος 

Το τροχαίο σημειώθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή, λίγο πριν φτάσει ο επιτάφιος του Τίμιου Σταύρου στην πλατεία της Φορτέτας, όταν το όχημα 4Χ4, με οδηγό τον 17χρονο, σύμφωνα με μαρτυρίες- κάνοντας όπισθεν παρέσυρε τρία μηχανάκια και τον ηλικιωμένο συνταξιούχο αυτοκινητιστή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής που περίμεναν τη διέλευση του επιταφίου, το 4Χ4 έσυρε τον άτυχο συνταξιούχο για αρκετά μέτρα τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Μάλιστα οι θαμώνες των καφενείων, έτρεξαν και σήκωσαν κυριολεκτικά το φορτηγάκι για να απεγκλωβίσουν το θύμα ενώ έντρομη η σύζυγος του που στέκονταν δίπλα του, καλούσε σε βοήθεια.

Ο άτυχος άνδρας, διεκομιστεί βαρύτατα τραυματισμένος στο ΠαΓΝΗ, οπότε και σήμερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Εικόνες από το σημείο του περιστατικού στην Φορτέτσα

(φωτογραφία Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News