Μινώα Πεδιάδας: Εντυπωσιακά τα ποσοστά ανακύκλωσης - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ένα πιο «πράσινο» Δήμο

Κρήτη
Μινώα Πεδιάδας: Εντυπωσιακά τα ποσοστά ανακύκλωσης - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ένα πιο «πράσινο» Δήμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα στοιχεία της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης για τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, δείχνουν αύξηση των ποσοστών ανακύκλωσης, από 15,71 τόνους το 2020 σε 185,78 τόνους το 2021

Πολύ μεγάλη αποδοχή συγκεντρώνει η Ανακύκλωση στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, αποδεικνύοντας ότι η περιβαλλοντική συνείδηση των πολιτών συνεχώς ενδυναμώνεται, ένα χρόνο μετά την τεράστια προσπάθεια του Δήμου να επαναλειτουργήσει την Ανακύκλωση μέσω των Μπλε Κάδων.

Είναι ενδεικτικά τα στοιχεία της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης για τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας που δείχνουν αύξηση των ποσοστών ανακύκλωσης, από 15,71 τόνους το 2020 σε 185,78 τόνους το 2021.

Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: « Τα στοιχεία της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης για τον Δήμο μας είναι άκρως ενθαρρυντικά. Ο Δήμος μας έχει τη χαρά να γιορτάζει φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης με την επίτευξη αυτού του στόχου, της εντυπωσιακής αύξησης δηλαδή της ανακύκλωσης μέσα σε ένα μόλις έτος! Ένας μεγάλος άθλος, αν αναλογιστούμε τη χρονιά που πέρασε. Μια επιτυχία που ανήκει σε όλους τους δημότες, παρά το «χτύπημα» που δέχθηκε ο τόπος μας από τον καταστροφικό σεισμό που μας καθήλωσε, αλλά και τα όποια προβλήματα δημιούργησε η πανδημία.

Σε αυτή μας την προσπάθεια, καλώ τους δημότες να εξακολουθήσουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή και να παλέψουμε όλοι μαζί για ένα πιο «πράσινο» Δήμο. Για να έχει ο Δήμος μας μια φιλική προς το περιβάλλον, αειφόρο προοπτική. Για να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας! Συνεχίζουμε και σας ευχαριστούμε!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News