ΕΛΓΑ: Δυο προσλήψεις στο Ηράκλειο – Αναλυτικά η προκήρυξη με τις θέσεις εργασίας

Κρήτη
ΕΛΓΑ: Δυο προσλήψεις στο Ηράκλειο – Αναλυτικά η προκήρυξη με τις θέσεις εργασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε άμεσες προσλήψεις προσωπικού προχωρά ο ΕΛΓΑ, στον κλάδο της Γεωπονίας, με απασχόληση έως οκτώ μήνες

Σε άμεσες προσλήψεις προσωπικού προχωρά ο ΕΛΓΑ, στον κλάδο της Γεωπονίας, με απασχόληση έως οκτώ μήνες, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το έργο που αφορά αναγγελίες ζημιών, στον έλεγχο των τελών εκτίμησης-επανεκτίμησης, των απαραίτητων διοικητικών ελέγχων και τη συσχέτιση των πορισμάτων εκτίμησης με τις αντίστοιχες δηλώσεις καλλιέργειας και εκτροφής.

Συνολικά, η προκήρυξη αφορά σε 26 προσλήψεις, 2 εκ των οποίων στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

«Ο ΕΛΓ.Α. θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις προσωπικού σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 36 του v. 4765/2021, όπως ισχύει σήμερα, κατόπιν της υπ' αριθ. 31/07-04-2022 (ΑΔΑ ΩΧ9Σ46ΨΧΞ5-ΙΝ0) εγκριτικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.Γ.Α., είκοσι έξι (26) υπαλλήλων του κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών από παγετούς, για τα παρακάτω Υποκαταστήματα ΕΛ.Γ.Α., με απασχόληση έως οκτώ (8) μήνες, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το έργο που αφορά αναγγελίες ζημιών, στον έλεγχο των τελών εκτίμησης-επανεκτίμησης, των απαραίτητων διοικητικών ελέγχων και τη συσχέτιση των πορισμάτων εκτίμησης με τις αντίστοιχες δηλώσεις καλλιέργειας και εκτροφής, της ορθής εισαγωγής στοιχείων στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του ΕΛ.Γ.Α. και ως εκ τούτου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης των πορισμάτων εκτίμησης και επανεκτίμησης των ζημιών, ως εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας) ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected] μέχρι την Παρασκευή 29-04-2022.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΕΛΓΑ.

Η προκήρυξη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News