Ηράκλειο: Πασχαλινό παζάρι απο τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου

Κρήτη
Ηράκλειο: Πασχαλινό παζάρι απο τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργανώνεται και φέτος τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 από τις 09.00-16.00 - Tα έσοδα, θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για τη στήριξη του «Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού»

Tο καθιερωμένο πασχαλινό παζάρι του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» οργανώνεται και φέτος τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 από τις 09.00-16.00. 

Λίγο πριν την κορύφωση των Θείων Παθών και ακολουθώντας μια παράδοση 15 ετών, τα μέλη του Συνδέσμου επιστρέφουν φέτος στο γνώριμο μέρος τους, το Αίθριο της Λότζια, με το παζάρι των πασχαλινών αυγών, με χρώματα και ευφάνταστα σχέδια, που προετοιμάζουν με κέφι και μεράκι, θέλοντας να συμβάλλουν στην προετοιμασία του παραδοσιακού πασχαλινού τραπεζιού.

Στο πλαίσιο του παζαριού των πασχαλινών αυγών θα διατεθούν και εξαιρετικά χειροποίητα αντικείμενα.

Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα από το παζάρι θα διατεθούν, όπως κάθε χρόνο, για την ενίσχυση των δράσεων του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου»: Τον Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού, το Συμβουλευτικό Κέντρο, τη Γραμμή SOS και το Σπίτι των Αγγέλων.

Τις ευφάνταστες πολύχρωμες δημιουργίες πάνω σε πασχαλινά αυγά αλλά και τα υπόλοιπα χειροποίητα διακοσμητικά, που με μεράκι και αγάπη φιλοτεχνούν εδώ και μέρες τα μέλη του Συνδέσμου θα τις βρει κανείς στο Αίθριο της Λότζια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News