Ηράκλειο: Η ομάδα «ΖωΔρω» έδωσε χρώμα και ζωντάνια σε ένα τοίχο 13 μέτρα

Κρήτη
Ηράκλειο: Η ομάδα «ΖωΔρω» έδωσε χρώμα και ζωντάνια σε ένα τοίχο 13 μέτρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μέλη της ομάδας, ευχαριστούν θερμά για την έμπρακτη, όπως λένε στήριξη της στο έργο τους, την ΧΑΛΚΙΑΔΆΚΗ Α.Ε ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ καθώς και την την εικαστικό Νίκη Γκορανόβα που συνέβαλλε στην εν λόγω δράση

Σε άλλη μια εθελοντική δράση που γέμισε με χρώμα και ζωντάνια την πόλη του Ηρακλείου, προχώρησαν τα μέλη της ομάδας «ΖωΔρω», μια ομάδα με κοινό παρονομαστή τον εθελοντισμό, την ανιδιοτέλεια και την προσφορά, με την ελπίδα να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο. 

  Ο λόγος για άλλη μια εικαστική παρέμβαση και συγκεκριμένα για έναν πίνακα ζωγραφικής, που μπορούμε να απολαύσουμε όλοι!!!
Στην Νέα Αλικαρνασσό, το πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη φιλοξενεί πλέον, ενα τεράστιο δέντρο 13 μέτρα ύψος και παιδιά που παίζουν ευτυχισμένα στη φύση!! Αυτός είναι ο ιδανικός κόσμος που θα έπρεπε κάθε παιδί να ζει ειρηνικά και με ασφάλεια, έτσι όπως τον οραματίζονται οι συμμετέχοντες στη δράση, που με πολλή αγάπη και μεράκι θυσίασαν χρόνο και κόπο προκειμένου ένας γκρίζος μέχρι πρότινος τοίχος να πάρει άλλη μορφή, συγκεντρώνοντας έτσι όλα τα βλέμματα. 
Τα μέλη της ομάδας «ΖωΔρω» ευχαριστούν θερμά για την έμπρακτη, όπως λένε στήριξη της στο έργο τους, την ΧΑΛΚΙΑΔΆΚΗ Α.Ε ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ καθώς και την εικαστικό Νίκη Γκορανόβα  που συνέβαλλε στην εν λόγω δράση. 
«Έχουμε το χρώμα,το πινέλο και την εικαστικό Νίκη Γκορανοβα και ζωγραφίζουμε τον παράδεισο μας!! Niki Goranova σ' ευχαριστούμε πολύ για την δημιουργία σου, που με τόση αγάπη μας πρόσφερες!!» αναφέρουν τα μέλη της ομάδας και ετοιμάζουν τα πινέλα τους για την επόμενη δράση. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News