Δήμος Μαλεβιζίου: Δράσεις καθαριότητας σε Αμμουδάρα, Αγία Πελαγία, Λυγαριά και Παλαιόκαστρο

Κρήτη
Δήμος Μαλεβιζίου: Δράσεις καθαριότητας σε Αμμουδάρα, Αγία Πελαγία, Λυγαριά και Παλαιόκαστρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αμμουδάρα γίνονται καθαρισμοί, αποψιλώσεις και βάψιμο των πεζοδρομίων, ενώ ολοκληρώνονται οι καθαρισμοί στην παραλία από τα καλάμια με ειδικό μηχάνημα που απομακρύνει μικροαντικείμενα και στρώνει την άμμο

Εκτεταμένες δράσεις καθαριότητας βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες σε Αμμουδάρα, Αγία Πελαγία, Λυγαριά και Παλαιόκαστρο, από συνεργεία του Δήμου Μαλεβιζίου.

Στην Αμμουδάρα γίνονται καθαρισμοί, αποψιλώσεις και βάψιμο των πεζοδρομίων, ενώ ολοκληρώνονται οι καθαρισμοί στην παραλία από τα καλάμια με ειδικό  μηχάνημα που απομακρύνει μικροαντικείμενα και στρώνει την άμμο.

Ανάλογες εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και στις υπόλοιπες παραθαλάσσιες περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου υπό τον συντονισμό των Αντιδημάρχων Γιώργου Πετούση, Γρηγόρη Περυσινάκη, και Μιχάλη Αλμπαντάκη, με τη συνεργασία του προέδρου της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννη Μαρή και του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη.

Συνεργεία του Δήμου Μαλεβιζίου έχουν ξεκινήσει επίσης καθαρισμούς, σε Γάζι και Τσαλικάκι αλλά και στους οικισμούς της ενδοχώρας του Δήμου ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Φωτογραφία αρχείου Pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News