Ηράκλειο: Περιορισμένες αγορές λόγω ακρίβειας - Τι περιμένουν οι επιχειρηματίες (βίντεο)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Περιορισμένες αγορές λόγω ακρίβειας - Τι περιμένουν οι επιχειρηματίες (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοικτά ήταν σήμερα Κυριακή των Βαΐων, 17 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου ενόψει του Πάσχα - Αυξημένη η κίνηση το μεσημέρι, στα Λιοντάρια

Περιορισμένες ήταν οι αγορές που πραγματοποιούσαν οι καταναλωτές σήμερα Κυριακή των Βαΐων, όπου τα καταστήματα ήταν ανοικτά στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου ενόψει του Πάσχα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν πτοήθηκαν από τις καιρικές συνθήκες. Κατέβηκαν στο κέντρο της πόλης, παρά τον δυνατό άνεμο, την αποπνικτική ατμόσφαιρα και την λασποβροχή, είτε για να κάνουν μία βόλτα για καφέ, είτε για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν στις 11:00 το πρωί με τους εμπόρους να προσδοκούν «ανάσταση» στα ταμεία τους, μετά από δύο χρόνια πανδημίας, ωστόσο αυτό που τους προβληματίζει είναι ο εφιάλτης της ακρίβειας που πλήττει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, γεγονός που θα επηρεάσει και τις αγορές.

Τονωτική ένεση αναμένεται να αποτελέσει το δώρο του Πάσχα για την αγορά του Ηρακλείου, όπου την τιμητική τους και φέτος θα έχουν τα παιδιά και τα βαφτιστήρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News