Ηράκλειο: Εξιχνίαση τριών ληστειών σε πεζούς - Συλλήψεις μελών της ομάδας που σκορπούσε τον τρόμο

Κρήτη
Ηράκλειο: Εξιχνίαση τριών ληστειών σε πεζούς - Συλλήψεις μελών της ομάδας που σκορπούσε τον τρόμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μελών της ομάδας που σκορπούσε τον τρόμο σε αρκετές περιοχές του Ηρακλείου, διαπράττοντας ληστείες υπό την απειλή μαχαιριού.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί και στις εγκαταστάσεις του ΕΛΜΕΠΑ, με θύμα φοιτητή του πανεπιστημίου.

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση τριών υποθέσεων ληστειών οι οποίες διαπράχθηκαν σε πεζούς στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων (2 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί) κατηγορούμενοι για ληστεία. Επιπλέον, συνελήφθη αλλοδαπή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, οι ανωτέρω δράστες κατά το χρονικό διάστημα από την 21.03.2022 έως και την 29.03.2022, είχαν διαπράξει τρεις ληστείες με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) αφαιρώντας χρήματα, κόσμημα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News