Ηράκλειο: Στη φυλακή αδέρφια και θείος για τα 90 γραμμάρια κοκαΐνης

Κρήτη
Ηράκλειο: Στη φυλακή αδέρφια και θείος για τα 90 γραμμάρια κοκαΐνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τρεις άνδρες - δυο αδερφοί και ο θείος τους -, αλλοδαπής καταγωγής συνελήφθησαν προχθές το βράδυ κατά τη διάρκεια επιχείρησης αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών και της ομάδας ΔΙΑΣ Ηρακλείου

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν σήμερα Δευτέρα οι τρεις συγγενείς, οι οποίοι είχαν συλληφθεί το βράδυ του Σαββάτου, σε περιοχή του Ηρακλείου και οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις άνδρες (δυο αδερφοί και ο θείος τους), αλλοδαπής καταγωγής συνελήφθησαν προχθές το βράδυ κατά τη διάρκεια επιχείρησης αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών και της ομάδας ΔΙΑΣ Ηρακλείου.

Η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνες και εντόπισε - μεταξύ άλλων - σε διάφορες «καβάτζες» σχεδόν 90 γραμμάρια κοκαΐνης, το ποσό των 350 ευρώ που φέρεται να προέκυψε από «έκνομες δραστηριότητες», τέσσερα κινητά τηλέφωνα, αλλά και ιδιόχειρες σημειώσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, την ευθύνη για τη ναρκωτική ουσία που εντοπίστηκε φέρεται να ανέλαβε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου το ένα από τα δύο αδέρφια, το οποίο φέρεται να υποστήριξε ότι είναι χρήστης.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τις Αρχές και αποφασίστηκε η προφυλάκιση και των τριών συλληφθέντων. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News