«Κρήτη Σήμερα»: Ο 26χρονος Παναγιώτης που άνοιξε το πρώτο φαρμακείο στη Χάλκη (βίντεο)

Κρήτη
«Κρήτη Σήμερα»: Ο 26χρονος Παναγιώτης που άνοιξε το πρώτο φαρμακείο στη Χάλκη (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη λειτουργία του φαρμακείου ανέλαβε ο 26χρονος Παναγιώτης Πατέλης, ένας νέος φαρμακοποιός από την Αθήνα που αποφάσισε να αφήσει τη ζωή της πόλης και να εγκατασταθεί μόνιμα στο ακριτικό νησί της Χάλκης

Το πρώτο της φαρμακείο απέκτησε η ακριτική Χάλκη και πλέον οι 400 μόνιμοι κάτοικοι αλλά και οι τουρίστες τους καλοκαιρινούς μήνες, θα μπορούν να προμηθεύονται άμεσα τα απαραίτητα φάρμακα και άλλα αναγκαία είδη για την υγεία τους.

Τη λειτουργία του φαρμακείου, ανέλαβε ο 26χρονος Παναγιώτης Πατέλης, ένας νέος φαρμακοποιός από την Αθήνα, που αποφάσισε να αφήσει τη ζωή της πόλης και να εγκατασταθεί μόνιμα στη Χάλκη.

Στην Χάλκη μέχρι τώρα δεν υπήρχε φαρμακείο και οι κάτοικοι εξυπηρετούνταν για τις ανάγκες τους σε φάρμακα, κυρίως απο τη Ρόδο. 

Ο ίδιος, μίλησε για την απόφασή του αυτή στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV «Κρήτη Σήμερα», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αναζητούσε μια κενή θέση φαρμακείου γιατί ήθελε να αξιοποιήσει την άδειά του και να φύγει απο την Αθήνα.

Ενημερώθηκε για το γεγονός ότι στην Χάλκη δεν υπήρχε φαρμακείο και έτσι απλά, πήρε την απόφαση να εγκατασταθεί και να εργαστεί στο ακριτικό νησί.  

«Είμαι περίπου τρεις μήνες στο νησί. Οι κάτοικοι μας έχουν υποδεχθεί με μεγάλη αγάπη και ανακούφιση. Ο κόσμος μας αγκάλιασε και οι μέρες περνάνε ευχάριστα» είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Πατέλης. 

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:

Όπως τόνισε ο κ. Πατέλης,  ο πρωθυπουργός επικοινώνησε μαζί του και τον ευχαρίστησε προσωπικά για την επιλογή του να αφήσει την Αθήνα και να ανοίξει το πρώτο φαρμακείο στο ακριτικό νησί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News