Ηράκλειο: Δύο νεκροί σε τροχαίο στη ΒΙΠΕ - Άμορφη μάζα σιδερικών τα αυτοκίνητα (εικόνες, βίντεο)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Δύο νεκροί σε τροχαίο στη ΒΙΠΕ - Άμορφη μάζα σιδερικών τα αυτοκίνητα (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της τροχαίας προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου αργά το βράδυ της Τετάρτης, 9 Μαρτίου 2022 - Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων στους δρόμους της Κρήτης - Δέκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την αρχή του έτους

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ της Τετάρτης, 9 Μαρτίου, στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου στον δρόμο προς Σκαλάνι, που είχε ως συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό δύο ανθρώπων.

Τραγικός απολογισμός, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι ένας ανδρας και μία γυναίκα που επέβαιναν στο πρώτο όχημα, ενώ πέντε τραυματίες, μεταξύ των οποίων κι ένα ανήλικο παιδί, έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα έξι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι απεγκλώβισαν τέσσερα άτομα. Στο θανατηφόρο τροχαίο, που έλαβε χώρα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενεπλάκησαν δύο οχήματα.

Στο πρώτο όχημα επέβαιναν 5 άτομα, δύο άτυχοι νεκροί αλλοδαπής καταγωγής, οδηγός και συνοδηγός που εκσφενδονίστηκαν και τραυματίστηκαν θανάσιμα και τρία ακόμη άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο παιδί. Αμφότεροι ενήλικες φέρουν κατάγματα του μηριαίου οστού, ενώ ο ένας έκοψε τη γλώσσα του. Το παιδί παρουσίασε ευαισθησία στη σπονδυλική στήλη και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Από το δεύτερο όχημα, οι άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν δύο άτομα, έναν 45χρονο άνδρα και την 18χρονη κόρη του, αλλοδαπής καταγωγής, οι οποίοι νοσηλεύονται ελαφρά τραυματισμένοι.

Δύο νεκροί το πρωί της ίδιας ημέρας - Δέκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την αρχή του έτους

Υπενθυμίζεται ότι άλλη μία διπλή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2022, με ένα ζευγάρι να «σβήνει» στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του έπειτα από σφοδρή μετωπική σύγκρουση με διερχόμενο τζιπ στον δρόμο Χουδετσίου-Πύργου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση προς τα Αρμανώγεια του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Πρόκειται για τον 58χρονο, Μανόλη Κυριακάκη και την 50χρονη σύζυγό του Ευγενία, τους οποίους απεγκλώβισαν άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, χωρίς τις αισθήσεις τους. Το νήμα της ζωής τους είχε ήδη κοπεί με την είδηση του θανάτου τους να βυθίζει στο πένθος το χωριό Σοκαράς του δήμου Γόρτυνας. To άτυχο ζευγάρι αφήνει πίσω του τρία παιδιά , με την μικρότερη κόρη τους να είναι μόλις 13 χρονών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News