Βράβευση της Cretan Mill Almpantakis στα εξαγωγικά βραβεία Greek Export Awards 2021

Κρήτη
Βράβευση της Cretan Mill Almpantakis στα εξαγωγικά βραβεία Greek Export Awards 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή ήταν η βράβευση για την Cretan Mill S.A., στα εξαγωγικά βραβεία Greek Export Awards 2021 (#gefa) που έλαβαν χώρα την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso

Διπλή ήταν η βράβευση για την Cretan Mill S.A., στα εξαγωγικά βραβεία Greek Export Awards 2021 (#gefa) που έλαβαν χώρα την Πέμπτη 03 Μαρτίου 2022, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Η εταιρεία κατάφερε να κερδίσει: 

• Χρυσό βραβείο, στην κατηγορία Top Manufacturing Export Company για την εξαγωγική δραστηριότητα της

• Αργυρό βραβείο, για το Top Export Brand μας Agrelia evoo.

Για την επιτυχία αυτή, η  Cretan Mill S.A., ευχαριστεί θερμά την ομάδα της που καθημερινά δίνει το δικό της αγώνα ώστε τα προϊόντα της να ταξιδεύουν τον κόσμο, τους συνεργάτες της για την εμπιστοσύνη και σε όλους εκείνους που την στηρίζουν σε κάθε κάλεσμα της.

Επίσης απευθύνει, πολλά συγχαρητήρια στην Ethos Media S.A για την άριστη διοργάνωση των βραβείων ενω καταλήγοντας αναφέρει ότι : 

« …Όταν μετά από δυσκολίες και καθημερινά εμπόδια έρχεται μια ακόμα βράβευση, η χαρά μας είναι διπλή, γιατί είναι η αναγνώριση της προσπάθειας και της πορεία μας μέσα στο χρόνο.

Η αγάπη, το πάθος κ το μεράκι μας για την Κρητική γη και το ελαιόλαδο της, είναι η κινητήριος δύναμη μας για να κάνουμε ένα βήμα την φορά προς το όραμα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News