Κρήτη: Κλείνει η κυκλοφορία για όλα τα οχήματα στον δρόμο Ηρακλείου - Μεσαράς (βίντεο, εικόνες)

Κρήτη
Κρήτη: Κλείνει η κυκλοφορία για όλα τα οχήματα στον δρόμο Ηρακλείου - Μεσαράς (βίντεο, εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εισήγηση του ΟΑΚ είναι να κλείσει ο δρόμος, καθώς, ενόψει της νέα κακοκαιρίας, μπορεί να προκύψουν σημαντικότερα προβλήματα

Στη διακοπή της κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα στον δρόμο Ηράκλειο - Μεσαρά, προσανατολίζεται η αστυνομία, μετά από αντίστοιχη εισήγηση και του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, ως αποτελέσματα της μεγάλης καθίζησης που έχει υποστεί η οδική αρτηρία κοντά στο τούνελ της Αγίας Βαρβάρας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr ο διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ, Γιώργος Αγαπάκης, «η εισήγηση του ΟΑΚ είναι να κλείσει ο δρόμος, καθώς, ενόψει της νέα κακοκαιρίας, μπορεί να προκύψουν σημαντικότερα προβλήματα».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προσανατολίζεται στο να κάνει δεκτή την εισήγηση και πιθανότατα, εντός της ημέρας, θα επισημοποιηθεί το κλείσιμο του δρόμου Αγία Βαρβάρα – Μοίρες, κοντά στο χωριό Απομορμά, μετά την καθίζηση του οδοστρώματος.

Στο σημείο, έχουν σπεύσει από το πρωί της Τρίτης 8 Μαρτίου 2022 περιπολικά, ενώ η κυκλοφορία, μέχρι στιγμής, διεξάγεται κανονικά χωρίς προβλήματα.

Πλέον, αναμένεται να επισημοποιηθεί η απόφαση και να διαφανεί ο χρόνος αποκατάστασης του δρόμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News