Κρήτη: Έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες στο Ηράκλειο - Βαριά η σκιά του πολέμου στη νέα τουριστική σεζόν (βίντεο)

Κρήτη
Κρήτη: Έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες στο Ηράκλειο - Βαριά η σκιά του πολέμου στη νέα τουριστική σεζόν (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη αγωνία περίμεναν την άφιξη των Γερμανών επισκεπτών και οι επαγγελματίες του τουριστικού τομέα στο Ηράκλειο

 

  • Από την Γερμανία οι πρώτοι τουρίστες
  • Βαριά η σκιά του πολέμου στη νέα τουριστική σεζόν
  • Ελπίδες για μία καλή τουριστική χρονιά παρά την κρίση
  • Ασφαλής προορισμός η Ελλάδα για τους επισκέπτες

Οι πρώτοι Γερμανοί τουρίστες για τη νέα σεζόν έφτασαν το απόγευμα της Κυριακής, 6 Μαρτίου, με πτήση της Condor στο Ηράκλειο, με την ελπίδα για μία τουριστική περίοδο που θα κυλήσει απρόσκοπτα, παρά την βαριά σκιά που «ρίχνει» παντού ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε τις τακτικές πτήσεις της από το Ανόβερο στην Κρήτη με τους Γερμανούς επισκέπτες του νησιού αδημονούν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους, αναζητώντας ηρεμία, χαλάρωση και νέες εμπειρίες.

Η σκέψη όλων αναπόφευκτα περιστρέφεται και στον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία. Την ίδια ώρα χωρίς να λείπει ο φόβος και ο προβληματισμός οι ξένοι επισκέπτες της Κρήτης έκαναν όπως φαίνεται την επιλογή τους νιώθοντας περισσότερη ασφάλεια στην Ελλάδα, παρά οπουδήποτε αλλού, αυτές τις κρίσιμες για την υφήλιο ώρες.

Με μεγάλη αγωνία περίμεναν την άφιξη των Γερμανών επισκεπτών και οι επαγγελματίες του τουριστικού τομέα στο Ηράκλειο. Η δική τους αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο, καθώς μετά από δύο χαμένες σεζόν εν μέσω πανδημίας, μία πιθανή επέκταση της σύρραξης στην Ουκρανία, η αστάθεια και η αβεβαιότητα που μπορεί να προκαλέσει, μπορεί να τινάξει στον αέρα και την φετινή σεζόν, όπως φοβούνται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News