Ηράκλειο

Ηράκλειο: Επέστρεψε στο σπίτι του ο 17χρονος που είχε εξαφανιστεί – Συνελήφθη η κοπέλα

Ο ανήλικος φέρεται να επικοινώνησε με την μητέρα του την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και στην συνέχεια επέστρεψε από το σπίτι της φίλης του που φιλοξενούνταν στο Ηράκλειο

Στο σπίτι του στο Ηράκλειο επέστρεψε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος που είχε εξαφανιστεί.

Ο νεαρός φέρεται να επικοινώνησε με την μητέρα του την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και στην συνέχεια επέστρεψε από το σπίτι της φίλης του που φιλοξενούνταν στο Ηράκλειο.

Μάλιστα, η 20χρονη κοπέλα φέρεται να συνελήφθη για αρπαγή ανηλίκου.

Υπενθυμίζεται πως η εξαφάνιση του παιδιού δηλώθηκε στην ΕΛΑΣ την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, από την μητέρα του, ωστόσο σύμφωνα με την ίδια, είχαν χαθεί τα ίχνη του από την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου.

Η εξαφάνιση του 17χρονου στο Ηράκλειο πιθανολογείται πως οφείλονταν σε διαχρονικό έρωτα του νεαρού για την 20χρονη κοπέλα, με την οποία διατηρεί δεσμό.

Μάλιστα, ο 17χρονος ερωτευμένος νέος έχει τύχει να απομακρυνθεί από τους γονείς του αρκετές φορές, για περισσότερες από δύο ημέρες.

Κάθε φορά, η παρέμβαση των αστυνομικών αρχών Ηρακλείου, προκύπτει από την επιθυμία της οικογένειάς του να επικοινωνήσει και να ενημερώσει ότι είναι καλά και κάθε φορά η έκβαση είναι καλή.

Αυτή την φορά, όμως, ο 17χρονος δεν έχει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η επικοινωνία με την μητέρα του.

(Φωτογραφία Αρχείου Shutterstock)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια