Ηράκλειο: Τη Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη

Κρήτη
Ηράκλειο: Τη Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου η δίκη θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης, τα αναγνωστέα έγγραφα και -πιθανώς- με τις απολογίες των τριών κατηγορουμένων

Την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεχιστεί η δίκη -σε δεύτερο βαθμό- για το θάνατο του 47χρονου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς Κώστα Κατσούλη, ο οποίος είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού τον Σεπτέμβριο του 2014 και είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο δύο εβδομάδες αργότερα. 

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε ξεκινήσει πριν από περίπου δέκα ημέρες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο. 

Κατά την πρώτη ημέρα της συνεδρίασης του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, κατέθεσαν οι μάρτυρες του κατηγορητηρίου. 

Κατόπιν, η Έδρα διέκοψε τη συνεδρίαση για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου

Εντούτοις, όπως ανέφερε προ ημερών δημοσίευμα της «Ν.Κ.», λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληττε την Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη χώρα, αποφασίστηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης η αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων τις αμέσως προηγούμενες ημέρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, μετά την εν λόγω εξέλιξη, αποφασίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης να συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου. 

Ας σημειωθεί ότι τη Δευτέρα η δίκη θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης, τα αναγνωστέα έγγραφα και –πιθανώς- με τις απολογίες των τριών κατηγορουμένων.

(φωτογραφία Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News