Ποια είναι η ευρωπαϊκή αλυσίδα ρούχων “Piazza Italia” που κάνει «απόβαση» στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Ποια είναι η ευρωπαϊκή αλυσίδα ρούχων “Piazza Italia” που κάνει «απόβαση» στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η “Piazza Italia” με ρούχα ιταλικής έμπνευσης στεγάζεται σε ένα νεότευκτο κτήριο στον οδό Κορωναίου στον αριθμό 10 και βρίσκεται κυριολεκτικά δέκα βήματα από την πλατεία του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο

Μια «ανάσα» από τον πολυσύχναστο και μαγευτικό πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου στο Ηράκλειο, μόλις λίγα μέτρα βόρεια του καθεδρικού ναού του Αγίου Τίτου, στεγάζεται εδώ και μερικές ημέρες μια νέα ευρωπαϊκή αλυσίδα ετοίμων ενδυμάτων, που λόγω της υψηλής ποιότητας και των προσιτών τιμών αναμένεται να γίνει η αγαπημένη όλων!

Πρόκειται για την ιταλική φίρμα “Piazza Italia” με ρούχα ιταλικής έμπνευσης, που στεγάζεται σε ένα νεότευκτο κτήριο στον οδό Κορωναίου στον αριθμό 10, και βρίσκεται κυριολεκτικά δέκα βήματα από την πλατεία του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο.

Η έναρξη λειτουργίας του καταστήματος έγινε αμέσως talk of the town, αφενός γιατί ήδη το brand είναι αγαπημένο πολλών καταναλωτών σε όλη την Ευρώπη, την Ελλάδα και φυσικά την Κρήτη και αφετέρου γιατί τα προϊόντα είναι όλα fashion και εκτίθενται σε μια μεγάλη, άνετη εγκατάσταση με εμβαδόν 900 τ.μ., όπου κάποιος μπορεί να επιλέξει ρούχα ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, εσώρουχα, υποδήματα, ακόμα και αξεσουάρ.

H “Piazza Italia” στεγάζεται σε χώρο άνετο όπου τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας COVID-19, όμως ταυτόχρονα υπάρχει ευχέρεια για την εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και δυνατότητα να περιηγηθεί ανάμεσα σε δεκάδες σχέδια, χρώματα, υφές και ανεξάντλητους κωδικούς νέων αφίξεων.

Στο κατάστημα “Piazza Italia” μπορούν οι καταναλωτές να καλύψουν τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας, καθώς διαθέτει ολοκληρωμένες συλλογές για τον άνδρα, τη γυναίκα και τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) σε τιμές που είναι προσιτές και σε σχέδια άκρως ελκυστικά και συμβατά με την τρέχουσα μόδα και την κάθε εποχή του έτους.

H “Piazza Italia” είναι ένα νέο brand clothing store στην “καρδιά” της πόλης του Ηρακλείου που έρχεται να δώσει μια φρέσκια ιδέα και να κερδίσει το καταναλωτικό κοινό της Κρήτης, αλλά ταυτόχρονα να αποτελέσει άλλο ένα brand-σταθμό στον καταναλωτικό προορισμό της αγοράς. Η ιταλική αλυσίδα ένδυσης “Piazza Italia” είναι μια εταιρεία έτοιμου ενδύματος, fast fashion, που ανταγωνίζεται σε τιμές, σχέδια και ποιότητα άλλες αλυσίδες όπως H&M ή τις εταιρείες του ομίλου Inditex (Ζara, Bershka, Stradivarius κ.ά.).

Η εταιρεία “Piazza Italia” ιδρύθηκε το 1993 στην πόλη Νάπολη της Ιταλίας, εκεί όπου η ιταλική ένδυση έχει ξεχωριστό χαρακτήρα και οι ράφτες έχουν πατεντάρει δικές τους γραμμές, όπως για παράδειγμα τη γνωστή “spalla camicia” των ανδρικών blazers που τη μιμούνται σε όλο τον κόσμο. Όπως γίνεται αντιληπτό η “Piazza Italia” βασίζεται στην επιβεβαίωση του ιταλικού στυλ και σε μια νέα ερμηνεία των αγορών που επικεντρώνονται στη συνεχή ανανέωση, εστιάζοντας στις ποιοτικές συλλογές σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η δυναμική, αλλά ευέλικτη, λιανική προσέγγιση με έμφαση στην ποιότητα, αλλά κυρίως σε προσιτές τιμές, έχει κερδίσει τεράστιο μερίδιο αγοράς και ευρεία πελατειακή βάση. Από το έτος ίδρυσής της, το 1993, ως σήμερα, το brand “Piazza Italia” έχει αποκτήσει φανατικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες λιανεμπορικές επιχειρήσεις ένδυσης στην Ευρώπη. Ενδεικτικό της ταχείας ανάπτυξής της είναι το γεγονός ότι πολύ γρήγορα επεκτάθηκε σε πολλές χώρες του κόσμου.

Με την πάροδο του χρόνου έγινε ένα σταθερό σημείο αναφοράς για τη λιανική μόδα απαριθμώντας πάνω από 300 εταιρικά καταστήματα στην Ιταλία, ενώ αυξάνει διαρκώς την παρουσία της και στις διεθνείς αγορές με τη μέθοδο του “franchising”.

Σήμερα διαθέτει καταστήματα μεταξύ άλλων σε Βόρεια Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία, Πολωνία, Βουλγαρία, Σερβία, Αλβανία, Ουκρανία, Μάλτα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ντουμπάι, Ιράν, Σαουδική Αραβία, Μαλαισία, Αίγυπτο κ.α.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News