Ηράκλειο

Ηράκλειο: Επίσκεψη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων σε υπηρεσίες του νομού

Κατά τις συζητήσεις τέθηκαν τα ζητήματα της ενίσχυσης των υπηρεσιών με ανθρώπινο δυναμικό καθώς και της ενίσχυσης με υπηρεσιακά οχήματα

Στα πλαίσια των επαφών και συζητήσεων με τους συναδέλφους μας και με γνώμονα πάντα τη συμπαράσταση του σωματείου μας σε αυτούς και στις Υπηρεσίες τους, την Τρίτη 18 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις από το Προεδρείο και Μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας σε Υπηρεσίες της Δ.Α. Ηρακλείου και ειδικότερα στα Α.Τ. Αστερουσίων Τ.Α.Ε. Μεσσαράς και Α.Τ. Φαιστού. Πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση με τους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους και μας μεταφέρθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση της Υπηρεσίας τους.

Ειδικότερα τέθηκαν τα ζητήματα της ενίσχυσης των παραπάνω υπηρεσιών με ανθρώπινο δυναμικό καθώς και της ενίσχυσης με υπηρεσιακά οχήματα στα οποία παρατηρήθηκε η έλλειψη για την κάλυψη των Υπηρεσιακών αναγκών.

Για το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων παρατηρήθηκε η έλλειψη προσωπικού καθώς και η έλλειψη των Υπηρεσιακών οχημάτων οι οποίοι αστυνομεύουν κατά κύριο λόγο μεγάλη εδαφική περιοχή του Νομού Ηρακλείου. Κατόπιν άμεσων ενεργειών μας ανανεώθηκε το leasing  με οχήματα που ενίσχυαν το στόλο του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς. Στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού τέθηκαν αιτήματα όσον αφορά την έλλειψη οχημάτων, την έλλειψη αστυνομικού προσωπικού καθώς και το κτηριακό που στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα είναι υπό κατασκευή και διατρέχει αρκετούς κινδύνους.

Άπαντα τα θέματα θα μεταφερθούν αρμοδίως από το προεδρείο της Ένωσης σε πολιτική και φυσική ηγεσία με τις αντίστοιχες πιέσεις μας για την όσο το δυνατόν πιο άμεση επίλυση τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο μας συνεχίζει τις επισκέψεις στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού μας ώστε να καταγραφούν τα πραγματικά προβλήματα του Αστυνομικού και δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα στον συνάδελφο που κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια