Έγκλημα στα Καμίνια: Συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας για τον 30χρονο (βίντεο, εικόνες)

Κρήτη
Έγκλημα στα Καμίνια: Συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας για τον 30χρονο (βίντεο, εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τις φρικιαστικές πρώτες εικόνες στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV

Στην φρικιαστική εικόνα που αντίκρισε γυρνώντας στο σπίτι της το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, αναφέρθηκε η γυναίκα που βρήκε πρώτη τον άτυχο 30χρονο. Ο αιμόφυρτος Ιρακινός ήταν πεσμένος μπρούμυτα, με την ίδια την μάρτυρα να αναφέρει πως το θύμα της επίθεσης ανέπνεε παρά το βαρύ του χτύπημα.

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή: Έγκλημα ο θάνατος του 30χρονου στα Καμίνια - Συνελήφθησαν 2 άτομα

Τραγωδία στα Καμίνια: 30χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος – Κατέληξε λίγες ώρες μετά

Στην θέα του πεσμένου άνδρα, η γυναίκα έντρομη κάλεσε την Αστυνομία και εν συνεχεία έφτασε το ΕΚΑΒ. «Γύρισα στο σπίτι μου και βρήκα ένα πτώμα» σημείωσε η ίδια χαρακτηριστικά, γνωστοποιώντας στην συνέχεια ότι ο αποθανόντας ήταν ένας εξαιρετικά καλός άνθρωπος ο οποίος διέμενε με την οικογένεια του στην πολυκατοικία.

Η επιμονή των αρχών έριξε φως στην σκοτεινή αυτή υπόθεση, με την έρευνα να ανατρέπει τις αρχικές εκτιμήσεις, καθώς τα πρώτα στοιχεία έδειχναν ότι επρόκειτο για ατύχημα. Η πληροφορία που έκανε τις αρχές να επανεξετάσουν την υπόθεση ήρθε από μαρτυρία η οποία ανέφερε ότι υπήρξε έντονος διαπληκτισμός. Η αναφορά αυτή ξεκίνησε ένα ντόμινο εξελίξεων με την Αστυνομία σε σύντομο διάστημα να διαπιστώνει την εμπλοκή ενός 35χρονου Μαροκινού ο οποίος φαίνεται να έστησε καρτέρι στον 30χρονο άνδρα, για τα μάτια της νεαρής συντρόφου του τελευταίου. Όπως εξηγούν οι αρχές ο 35χρονος χτύπησε με αυτοσχέδιο ρόπαλο το θύμα του, αφήνοντας τον αβοήθητο στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε. 

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται η προαναφερθείσα σύντροφος του θύματος. Πρόκειται για μια 35χρονη, ρουμανικής εθνικότητας, η οποία συνελήφθη για παρασιώπηση εγκλήματος και υπόθαλψη εγκληματία. 

Η 35χρονη ήταν συγκάτοικος του 30χρονου. Οι δυο τους διαβιούσαν μαζί σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας, στην είσοδο της οποίας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο άτυχος Ιρακινός.

Ο 35χρονος μετά την επίθεση του στον 30χρονο Ιρακινό έφυγε για την Ιεράπετρα όπου και συνελήφθη σήμερα, για ανθρωποκτονία ενώ η 35χρονη γυναίκα συνελήφθη για παρασιώπηση εγκλήματος και υπόθαλψη εγκληματία.

Νωρίτερα σε ανακοίνωση της η αστυνομία ανέφερε:

«Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε σε βάρος αλλοδαπού στο Ηράκλειο

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού και αλλοδαπής για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της υπόθαλψης εγκληματία και της παρασιώπησης εγκλήματος. 

Εξιχνιάστηκε σήμερα (18.01.2022) υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος αλλοδαπού που διαπράχτηκε την 16.01.2022 σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού και αλλοδαπής για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της υπόθαλψης εγκληματία και της παρασιώπησης εγκλήματος.

Ειδικότερα, την (16.01.2022) σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου εντοπίσθηκε ο αλλοδαπός τραυματισμένος στο κεφάλι σε είσοδο πολυκατοικίας, μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου υπέκυψε στα τραύματα του.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Α Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και αρμόδιο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική προανάκριση που διενέργησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου καθώς την αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψε ότι αλλοδαπός είχε διαπράξει ανθρωποκτονία σε βάρος του αλλοδαπού .

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου αναζητήθηκε αλλοδαπός ο οποίος εντοπίσθηκε μαζί με αλλοδαπή στην Ιεράπετρα και εξεταζόμενος υπέδειξε ξύλινο γκλοπ που χρησιμοποίησε για την τέλεση της πράξης του το οποίο είχε αποκρύψει.

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News