Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κάηκαν στην προσπάθεια τους να πυρπολήσουν επιχείρηση ώστε να λάβουν την ασφάλεια

Πίσω από τον αποτυχημένο εμπρησμό βρίσκονταν δύο γυναίκες και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

Δεν βγήκε σε καλό το σχέδιο που είχαν καταστρώσει ένας επιχειρηματίας και δύο γυναίκες στο Ηράκλειο, με στόχο να λάβουν την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία. Στην προσπάθεια των δύο τελευταίων να βάλουν φωτιά στην επιχείρηση του συνεργού τους, κατάφεραν τελικά να θέσουν σε κίνδυνο τις ίδιες τους τις ζωές.

Ο απώτερος σκοπός του όλου εγχειρήματος, ήταν να λάβει τα λεφτά της ασφάλειας ο επιχειρηματίας από την ιδιοκτησία του που θα πυρπολούσαν οι δύο εμπρήστριες. Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν 26 μήνες στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ως αναφέρει η έρευνα, οι δύο εμπλεκόμενες στην υπόθεση γυναίκες ηλικίας 37 και 44 ετών, ήρθαν στο νησί με το πλοίο της γραμμής από την Αθήνα. Όταν έφτασαν στο σημείο της επιχείρησης περιελούσαν με βενζίνη την είσοδο της επιχείρησης, στην συνέχεια προεκλήθη έκρηξη, η οποία διέλυσε ολοσχερώς το κατάστημα.

Ωστόσο, οι εμπρήστριες φαίνεται πως δεν υπολόγισαν τους κινδύνους της πράξης τους, καθώς η μια τραυματίστηκε από θραύσματα της έκρηξης, ενώ η δεύτερη πήρε φωτιά και έτρεχε φλεγόμενη στην προσπάθεια της να την σβήσει.

Την επόμενη ημέρα οι δύο γυναίκες ταξίδεψαν στην Αθήνα, ζητώντας βοήθεια στο ΚΑΤ, με την μία μάλιστα να νοσηλεύεται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια