Κακοκαιρία «Διομήδης» - Ρέθυμνο: Άρση απαγορευτικού κυκλοφορίας στις οδούς που οδηγούν στο λιμάνι

Ηράκλειο
Κακοκαιρία «Διομήδης» - Ρέθυμνο: Άρση απαγορευτικού κυκλοφορίας στις οδούς που οδηγούν στο λιμάνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, λόγω κακοκαιρίας

Σταμάτησε η απαγόρευση κυκλοφορίας, στα τμήματα των οδών Αρκαδίου και Κεφαλογιάννηδων που οδηγούν στον Εμπορικό Λιμένα Ρεθύμνου από τις 22:20 το βράδυ της Τετάρτης, 12 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με γνωστοποίηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρεθύμνου, το οποίο προέβη στην άρση της διακοπής κυκλοφορίας, η οποία έλαβε χώρα, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και πιο συγκεκριμένα, λόγω ισχυρών ανέμων.

Υπενθυμίζεται ότι παρέμειναν κλειστοί σήμερα οι δρόμοι από την Φορτέτσα έως την Αρκαδίου και από το εμπορικό λιμάνι έως το όμορο parking στο Ρέθυμνο, καθώς τα κύματα που διαπερνούσαν τους κυματοθραύστες, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Διομήδης» και των θυελλωδών ανέμων εντάσεων έως και 9 Μποφόρ που πνέουν στην περιοχή, πλημμύρισαν ξανά τους δρόμους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πλημμυρικά φαινόμενα στο λιμάνι του Ρεθύμνου, συνιστούν διαχρονικό κίνδυνο για τους κατοίκους της περιοχής, αφού σε κάθε κακοκαιρία πλημμυρίζει η είσοδος του λιμανιού.

Οι αρχές εφιστούν την προσοχή σε όλους τους πολίτες του Ρεθύμνου, για να μην βρεθούν σε δύσκολη θέση. Οι δρόμοι στο λιμεναρχείο της πόλης έχουν πλημμυρίσει για ακόμα μία φορά, ενώ στην περιοχή δεν επιτρέπεται η διέλευση πεζών και οχημάτων μέχρι αύριο Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 05:00 το πρωί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News