Ηράκλειο: Μεγάλες ουρές και σήμερα για τεστ κορωνοϊού (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Μεγάλες ουρές και σήμερα για τεστ κορωνοϊού (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη σειρά για δωρεάν ράπνιτ τεστ στην Πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο υγείας Ηρακλείου και στο Γάζι στέκονται οι πολίτες, οι οποίοι εκτός από την ταλαιπωρία της αναμονής καλούνται να αντιμετωπίσουν και τον βροχερό καιρό.

Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον οι ουρές στα σταθερά σημεία του ΕΟΔΥ από πολίτες που υπομονετικά περιμένουν προκειμένου να υποβληθούν σε ένα rapid test.

Από σήμερα μάλιστα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, η Πλατεία Ελευθερίας είναι το μόνο σταθερό σημείο στο κέντρο του Ηρακλείου που διενεργούνται δωρεάν δειγματοληψίες.

Διαβάστε επίσης ⇒ Ηράκλειο: Μεγάλες ουρές αναμονής για rapid test - Έντονη η ανησυχία των πολιτών (βίντεο)

Συγκεκριμένα, μπορεί να μην πραγματοποιούνται πλέον τεστ στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης, ωστόσο το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έχει μεταφερθεί για ενίσχυση στην πλατεία Ελευθερίας, με αποτέλεσμα ο κόσμος εκεί να μοιράζεται σε δύο ουρές μετριάζοντας έτσι την αναμονή.  

Στη σειρά για δωρεάν rapid test, στέκονται καθημερινά οι πολίτες τόσο στο κέντρο υγείας Ηρακλείου όσο και στο Γάζι, οι οποίοι εκτός από την ταλαιπωρία της αναμονής καλούνται να αντιμετωπίσουν και τον βροχερό καιρό. 

Αρκετοί ήταν αυτοί που περίμεναν και σήμερα να υποβληθούν σε ραπιντ ή μοριακό τεστ και στον Προαύλιο χώρο του κτιρίου της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στον Εσταυρωμένο.  

Με τη βροχή σε πρώτο πλάνο, κάτω από τέντες, υπόστεγα και ομπρέλες στάθηκαν οι πολίτες και στην Πλατεία Δημαρχείου Γαζίου προκειμένου να βεβαιωθούν ότι νοσούν ή δε νοσούν από κορωνοιό.  

Σημειώνεται πως χθες Κυριακή, διενεργήθηκαν συνολικά 578 rapid test στην Πλατεία Ελευθερίας εκ των οποίων τα 87 ήταν θετικά, ενώ από τα 438 rapid test που πραγματοποιήθηκαν στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης, θετικά ήταν τα  71.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News