Ηράκλειο: Πρώτο κρας τεστ για τον πρόχειρο κόμβο στον Άι Γιάννη Χωστό - Φράκαραν οι γύρω δρόμοι (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Πρώτο κρας τεστ για τον πρόχειρο κόμβο στον Άι Γιάννη Χωστό - Φράκαραν οι γύρω δρόμοι (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε το άνοιγμα των σχολείων και με την επιστροφή μεγάλου όγκου οχημάτων , «φράκαραν» άλλα σημεία πλησίον του πρόχειρου κόμβου

Κυκλοφοριακή ανάσα στην περιοχή του Άι Γιάννη Χωστού πριν την γέφυρα αποτελεί ο πρόχειρος κυκλικός κόμβος ο οποίος διαμορφώθηκε πρόσφατα από την δημοτική αρχή Ηρακλείου. 

Ωστόσο σήμερα Δευτέρα, με το άνοιγμα των σχολείων και με την επιστροφή μεγάλου όγκου οχημάτων , «φράκαραν» άλλα σημεία πλησίον του πρόχειρου κόμβου, όπως κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός της ΚΡΗΤΗ TV. 

Όπως σημειώνουν οδηγοί, σε ώρες αιχμής καταγράφεται μποτιλιάρισμα μετά την γέφυρα, όπου κρίνεται αναγκαία η διαμόρφωση αντίστοιχης παρέμβασης, ώστε να ομαλοποιηθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα. 

Λίγο μετά τις 8.00 το πρωί, ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε καρέ καρέ  το πρώτο κρας τεστ στην ευρύτερη περιοχή.  

Όπως υποστήριξαν δημότες, με την επίμαχη παρέμβαση του Δήμου Ηρακλείου, η κυκλοφορία έχει βελτιωθεί στο επίμαχο σημείο, ωστόσο θα πρέπει να δημιουργηθεί αντίστοιχος κόμβος, μετά την γέφυρα, ώστε να υπάρξει μια ολοκληρωμένη παρέμβαση στην ευρύτερη περιοχή. 

Και μπορεί στο επίμαχο σημείο, να μην σχηματίζονται ..τεράστιες ουρές οχημάτων όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, όμως δημιουργούνται κυκλοφοριακά προβλήματα στους γύρω δρόμους και κυρίως μετά την γέφυρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Περιφέρεια Κρήτης αναμένει την έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την δημιουργία πρόχειρου κόμβου μετά την γέφυρα, ζήτημα το οποίο όπως φαίνεται βρίσκεται στην τελική ευθεία. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News