Ηράκλειο: Επίσημη πρώτη για το 2022 στις εργασίες ανάπλασης στο κέντρο (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Επίσημη πρώτη για το 2022 στις εργασίες ανάπλασης στο κέντρο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλη Μαϊού η ολοκλήρωση της ανάπλασης στο ιστορικό κέντρο

Μετά την μικρή ανάπαυλα των γιορτών, ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες ανάπλασης στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου, με το νέο εργοτάξιο να απλώνεται στην οδό 1821, όπου ξεκίνησαν οι βαριές εργασίες.

Στα πολλαπλά οφέλη του έργου αναφέρθηκαν καταστηματάρχες οι οποίοι οπλίζονται με υπομονή. Ο επίμαχος δρόμος, ο οποίος θα μετατραπεί σε πεζόδρομο, αναμένεται να κουμπώσει αισθητικά και λειτουργικά με το υπόλοιπο τμήμα του έργου.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Γιάννη Αναστασάκη, την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι πλακοστρώσεις στο πρώτο τμήμα της οδού 1821 και συγκεκριμένα από την Κυρίλλου Λουκάρεως μέχρι το ύψος της οδού Καρτερού.

Οι καταστηματάρχες ευελπιστούν το έργο ανάπλασης να συνεχιστεί με τους ίδιους ικανοποιητικούς, όπως είπαν, ρυθμούς ώστε να επιτευχθεί ο στόχος για την ολοκλήρωση του έργου ανάπλασης στο σύνολο του, στα τέλη Μαΐου.

Την ίδια ώρα, ο αντιδήμαρχος εκτιμά ότι εντός Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες πλακοστρώσεων στο τμήμα που συνδέει την Ίδης με την Λεωφόρο Δικαιοσύνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News