Αρκαλοχώρι: Αντιμέτωποι και με την πανδημία οι σεισμόπληκτοι (βίντεο)

Κρήτη
Αρκαλοχώρι: Αντιμέτωποι και με την πανδημία οι σεισμόπληκτοι (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη η ανησυχία για το ενδεχόμενο νόσησης μέσα σε ελάχιστα τετραγωνικά

Με τη μετάλλαξη όμικρον να θερίζει, αισιόδοξες προσπαθούν να παραμένουν οι οικογένειες που διαμένουν στους οικίσκους, αφού δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το σενάριο της απομόνωσης σε μόλις ελάχιστα τετραγωνικά, σε περίπτωση που ακόμα και ένα μόνο μέλος τους νοσήσει.

Την ίδια ώρα, με άριστα πέρασαν οι κάτοικοι της περιοχής το σημερινό τεστ του ΕΟΔΥΥ στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, αφού δεν βρέθηκε ούτε ένα θετικό δείγμα. 

Στα θετικά το γεγονός ότι και τα 60 δείγματα που ελέγχθηκαν συνολικά το πρωί της Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥΥ στον προαύλιο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου, ήταν όλα αρνητικά. 

Στην ουρά για ράπιντ τεστ στάθηκαν αρκετοί κάτοικοι τόσο του Αρκαλοχωρίου, όσο και των γύρω περιοχών, με σκοπό να προστατευθούν από το απειλητικό κύμα της όμικρον που έχει πλήξει και την Κρήτη.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη 4 Ιανουαρίου διενεργήθηκαν και πάλι δειγματοληψίες από τον ΕΟΔΥΥ στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου και από τα 79 συνολικά rapid test θετικά ήταν τα 4. 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News