Ηράκλειο

Λαμπρινός: Η απώλεια του Στέλιου Καστρινάκη προκαλεί βαθιά θλίψη

«Η σεμνότητα, η καλοσύνη, το ήθος, και η επιστημονική του συγκρότηση, χαρακτήριζαν πάντα την πορεία και την προσωπικότητά του» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε για τον θάνατο του Στέλιου Καστρινάκη μέσα από τη δήλωση του ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Η σεμνότητα, η καλοσύνη, το ήθος, και η επιστημονική του συγκρότηση, χαρακτήριζαν πάντα την πορεία και την προσωπικότητά του.»

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Βασίλη Λαμπρινού:

«Η απώλεια του Στέλιου Καστρινάκη, προκαλεί βαθιά θλίψη σε όσους τον γνωρίσαμε και συμπορευθήκαμε μαζί του.

Ασκώντας την δικηγορία επί σειρά δεκαετιών, και διατελώντας πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, από το 1996 ως το 1999, ο Στέλιος Καστρινάκης, προσέφερε ουσιαστικά, στην νομική κοινότητα και στην κοινωνία της πόλης μας. Η πολυμέρεια των ενδιαφερόντων του καταγράφεται επίσης στην εντατική ενασχόλησή του με την Λογοτεχνία, αλλά και στις παρεμβάσεις του στην δημόσια ζωή σε κείμενα που δημοσίευε στον τοπικό Τύπο.

Η σεμνότητα, η καλοσύνη, το ήθος, και η επιστημονική του συγκρότηση, χαρακτήριζαν πάντα την πορεία και την προσωπικότητά του. Τα στοιχεία αυτά θα συνοδεύουν την μνήμη του και στους μελλοντικούς καιρούς. Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά του.»

Φωτογραφία αρχείου Pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια