Με λαμπρότητα η τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Κρήτη
Με λαμπρότητα η τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελετή καθαγιασμού των υδάτων τελέστηκε και φέτος στο λιμάνι του Τσούτσουρα

Με λαμπρότητα, τις δέουσες τιμές, αλλά και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον κορωνοϊό τελέστηκε και φέτος στο λιμάνι του Τσούτσουρα, η τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης δήλωσε: «Σήμερα είναι μία μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Είθε το Άγιο Πνεύμα να μας δώσει φώτιση για να πορευτούμε με δύναμη και αγάπη ώστε να βγούμε το συντομότερο δυνατό από τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε. Οι προκλήσεις μπροστά μας είναι πολλές. Η πανδημία, οι συνέπειες της υγειονομικής κρίσης αλλά και του σεισμού στην περιοχή μας, επιτάσσουν αλληλεγγύη και συλλογική προσπάθεια για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

Νωρίτερα τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου & Βιάννου κ.κ Ανδρέα παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλη Φραγκάκη, του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλου Μπαριτάκη και Αντιδημάρχων του Δήμου.

Τον σταυρό έπιασε ο νεαρός Μανώλης Κεφαλάκης, κάτοικος Τσούτσουρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News