Ηράκλειο

Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου : Παράδοση συλλογής αναμνηστικών από τον Θεόδωρο Πάκο

Πολλά από τα δωρήματα ξύπνησαν ευχάριστες, νοσταλγικές μνήμες σε όλους

Την συλλογή του, με σήματα, μανικετόκουμπα, λάβαρα  παρέδωσε σήμερα ο Θεόδωρος Πάκος,  μέλος & πρώην Πρόεδρος της Ε.Ε. της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου στον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου κ. Μανόλη Ζαχαριουδάκη και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

 «Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και συναδελφικής αγάπης ο Θεόδωρος Πάκος, εκλεκτός συνάδελφος, μέλος & πρώην Πρόεδρος της Ε.Ε. της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου, παρέδωσε σήμερα στον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου κ. Μανόλη Ζαχαριουδάκη και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την πλούσια συλλογή του, με σήματα, μανικετόκουμπα, λάβαρα και πιάτα από τα συνέδρια τα οποία πραγματοποίησε το Εθνικό Τμήμα της Ένωσης μετά το 1987.

Πολλά από τα δωρήματα ξύπνησαν ευχάριστες, νοσταλγικές μνήμες σε όλους, από την συμμετοχή του καθενός από μας στις διοργανώσεις αυτές. Εκφράζουμε την βαθιά μας εκτίμηση στο πρόσωπό του και τον ευχαριστούμε για την χειρονομία αυτή, που δείχνει άνθρωπο με πλούσια συναισθήματα και αγάπη για ότι χαρακτηρίζει την Ένωση μας, την ειλικρινή ανθρώπινη φιλία.

Ευχόμαστε στον αγαπητό συνάδελφο το 2022 να φέρει στην προσωπική - οικογενειακή του ζωή υγεία και μόνο χαρά.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια