Αρκαλοχώρι: Ορατός ο κίνδυνος να επιστρέψουν τις αποζημιώσεις σεισμοπαθείς επιχειρηματίες (βίντεο)

Κρήτη
Αρκαλοχώρι: Ορατός ο κίνδυνος να επιστρέψουν τις αποζημιώσεις σεισμοπαθείς επιχειρηματίες (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει μόλις 406 αιτήσεις για όλη την περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, ενώ από αυτές μόλις 87 έχουν υποβάλει και τους σχετικούς φακέλους

Εκπνέει στις 31 Ιανουαρίου η προθεσμία υποβολής φακέλου των επιχειρήσεων που επλήγησαν από το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου σε ότι αφορά την αποζημίωσή τους για τον εξοπλισμό τους, πρώτες ύλες, εμπορεύματα ή και οχήματα επαγγελματικής χρήσης. Οι δηλώσεις αυτές γίνονται στην Περιφέρεια και μέχρι στιγμής ο αριθμός όσων έχουν δηλώσει ζημιές είναι δραματικά μικρότερος από τις επιχειρήσεις που δηλώθηκαν ότι είχαν υποστεί ζημιές στο Αρωγή.

Ενδεικτικό είναι ότι  μέχρι σήμερα έχουν γίνει μόλις 406 αιτήσεις για όλη την περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, ενώ από αυτές μόλις 87 έχουν υποβάλει και τους σχετικούς φακέλους.

Άμεσα να κινητοποιηθούν οι ενδιαφερόμενοι ζήτησε ο  Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, την ώρα πάντως που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι στο συμψηφισμό με το Αρωγή σε δεύτερο χρόνο, θα υπάρξουν δικαιούχοι οι οποίοι θα πρέπει να επιστρέψουν πίσω χρήματα τα οποία έλαβαν. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News