Ηράκλειο

Ηράκλειο: Με ρίψη πυροτεχνημάτων υποδέχθηκε το 2022 (εικόνες)

Με τη ρίψη πυροτεχνημάτων υποδέχθηκε το Ηράκλειο τον ερχομό της νέας χρονιάς – Το ευχετήριο μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού

Με εντυπωσιακό θέαμα από την ρίψη πυροτεχνημάτων στην Πλατεία Ελευθερίας υποδέχθηκε το 2022 ο Δήμος Ηρακλείου.

Εξαιτίας των μέτρων αποφυγής της διασποράς του Covid-19, δεν πραγματοποιήθηκαν φέτος εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ανέφερε ότι το 2021 υπήρξε μια χρονιά ιδιαίτερων απαιτήσεων, για τον τόπο. «Οι δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, δεν άφησαν ανέγγιχτο κανένα τομέα της ζωής, κανένα κοινωνικό χώρο. Υποδεχόμαστε το 2022 με την προσδοκία μιας καλύτερης χρονιάς: με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Οφείλουμε και πάλι, την νέα χρονιά, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Με συλλογική προσπάθεια, με ενότητα: μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών, να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα στο παρόν και στο μέλλον.

Στον Δήμο Ηρακλείου, και το 2022, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια: για να επιλύσουμε τα προβλήματα των πολιτών καθώς και για την συνέχεια και την ολοκλήρωση των έργων που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Προσηλωμένοι πάντα και στα κοινωνικά ζητήματα, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε συνθήκες ανάγκης. Θα είμαστε δίπλα σας.

Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά» πρόσθεσε στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια