Φέτος τις γιορτές η Wolt είναι δίπλα στον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Ηρακλείου

Ηράκλειο
Φέτος τις γιορτές η Wolt είναι δίπλα στον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eως και την Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής της Wolt να προσφέρουν στον Σύλλογο Πολυτέκνων του Νομού Ηρακλείου το ποσό της προτίμησής τους

Η Wolt ενώνει τις δυνάμεις της με τον Σύλλογο Πολυτέκνων του Νομού Ηρακλείου, με σκοπό να στηρίξει τις ευάλωτες ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Μέσω της εφαρμογής της Wolt, έως και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να προσφέρουν στον Σύλλογο Πολυτέκνων του Νομού Ηρακλείου το ποσό της προτίμησής τους (από 5 έως 50 ευρώ).

Η συμμετοχή στη δράση είναι ανοιχτή, χωρίς να προϋποθέτει την αποστολή παραγγελίας στην πλατφόρμα.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές των χρηστών θα διατεθεί για την προμήθεια ειδών διατροφής και καθημερινής χρήσης, τα οποία στην συνέχεια θα διανεμηθούν από τον Σύλλογο Πολυτέκνων του Νομού Ηρακλείου στους δικαιούχους για την κάλυψη βασικών αναγκών τους. Μάλιστα, η Wolt και το Wolt Market θα προσφέρουν επιπλέον αγαθά, ώστε να ωφεληθούν ακόμα περισσότερες οικογένειες και άτομα.

O Σύλλογος Πολύτεκνων Γονέων Νομού Ηρακλείου, ως πιστοποιημένος φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε το 1925 από τον αείμνηστο Παντελή Χισκάκη, δάσκαλο με σημαντική κοινωνική παρουσία στα δρώμενα της πόλης και της εποχής του. Σήμερα, αριθμεί περίπου 10.500 οικογένειες και βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τους λοιπούς όμοιους Συλλόγους της χώρας, καθώς επίσης και την Πανελλήνια Ομοσπονδία. Στην 80χρονη πορεία του, με συλλογική και ανιδιοτελή οργάνωση και δράση, στάθηκε αρωγός στα μέλη του, εντοπίζοντας τις δραστηριότητές του σε δυο κυρίως άξονες: την Πρόνοια και τον Πολιτισμό. Ο Σύλλογος αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με στόχο την οικονομική ανακούφιση άπορων πολύτεκνων οικογενειών προσφέροντας τους διάφορα αγαθά και προϊόντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News