Ηράκλειο

Λαμπρινός: Υποδεχόμαστε το 2022 με την προσδοκία μιας καλύτερης χρονιάς

«Στον Δήμο Ηρακλείου, και το 2022, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να επιλύσουμε τα προβλήματα των πολιτών καθώς και για την συνέχεια και την ολοκλήρωση των έργων που έχει ανάγκη ο τόπος μας» ανέφερε στο μήνυμα του ο Βασίλης Λαμπρινός

Καλή χρονιά ευχήθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, στους πολίτες του Ηρακλείου.

Ακολουθεί το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου:

«Το 2021 υπήρξε μια χρονιά ιδιαιτέρων απαιτήσεων, για τον τόπο μας. Οι δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, δεν άφησαν ανέγγιχτο κανένα τομέα της ζωής, κανένα κοινωνικό χώρο.

Υποδεχόμαστε το 2022 με την προσδοκία μιας καλύτερης χρονιάς: με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Οφείλουμε και πάλι, την νέα χρονιά, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Με συλλογική προσπάθεια, με ενότητα: μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών, να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα στο παρόν και στο μέλλον.

Στον Δήμο Ηρακλείου, και το 2022, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να επιλύσουμε τα προβλήματα των πολιτών καθώς και για την συνέχεια και την ολοκλήρωση των έργων που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Προσηλωμένοι πάντα και στα κοινωνικά ζητήματα, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε συνθήκες ανάγκης.

Θα είμαστε δίπλα σας. Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια