Ηράκλειο

Μαλεβίζι: Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά ωφελούμενων οικογενειών

Όλες οι οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στα μητρώα του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ. Μαλεβιζίου και στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχουν ενημερωθεί ώστε Πέμπτη και Παρασκευή να παραλάβουν τα δώρα για τα παιδιά τους

Γέμισε με δώρα ο χώρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ. Μαλεβιζίου, τα οποία θα καταλήξουν στα παιδιά οι οικογένειες των οποίων είναι εγγεγραμμένες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Τα δώρα ήταν μία προσφορά του LOVE RADIO Κρήτης 102,8 που συγκεντρώθηκαν από τη δράση «Παιχνιδομαζέματα – Δωροσκορπίσματα» που οργανώθηκε με τη συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης.

Όλες οι οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στα μητρώα του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ. Μαλεβιζίου και στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχουν ενημερωθεί ώστε Πέμπτη και Παρασκευή να παραλάβουν τα δώρα για τα παιδιά τους.

Επίσης τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχουν γεμίσει μέσα από τις προσφορές των μαθητών από τα νηπιαγωγεία 1ο και 2ο Κρουσώνα, Τυλίσου, 1ο και 2ο Αγίας Μαρίνας, 2ο Γαζίου καθώς και από το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρουσώνα μέσα από μία δράση που οργανώθηκε τις Αντιδημάρχους Παιδείας Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, Κοινωνικής Πολιτικής Νίκη Ζερβού και την Προέδρο του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ. Μαλεβιζίου Μαρίνας Βογιατζή με τις διευθύνσεις των σχολείων.

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια