ΟΠΑΠ - Τζόκερ: Στο Ηράκλειο το «χρυσό» δελτίο που κέρδισε 2,7 εκατ. ευρώ - Κόστισε μόλις 2 ευρώ (βίντεο)

Κρήτη
ΟΠΑΠ - Τζόκερ: Στο Ηράκλειο το «χρυσό» δελτίο που κέρδισε 2,7 εκατ. ευρώ - Κόστισε μόλις 2 ευρώ (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει κληρωθεί ποτέ στο συγκεκριμένο πρακτορείο, αλλά και στην Κρήτη εν γένει

Υπερτυχερή αποδείχτηκε η  χθεσινή (28/12) κλήρωση του τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ για έναν παίκτη στο Ηράκκλειο, ο οποίος έγινε πλουσιότερος κατά 2.729.449,36 ευρώ.

Το τυχερό δελτίο, με το οποίο σημειώθηκε η μοναδική επιτυχία στην 1η κατηγορία του παιχνιδιού, είχε συμπληρωθεί στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Γιάννη Περάκη, στις Πατέλες Ηρακλείου.

Πρόκειται για ένα απλό δελτίο τεσσάρων στηλών, το οποίο είχε συμπληρώσει ο υπερτυχερός. Μέχρι αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, ο τυχερός κάτοικος της περιοχής, δεν έχει εκκινήσει τις διαδικασίες για την παραλαβή των κερδών του. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει κληρωθεί ποτέ στο συγκεκριμένο πρακτορείο, αλλά και στην Κρήτη εν γένει.

«Χθες δώσαμε τον πρώτο τυχερό αριθμό στο τζόκερ που πήρε τα 2,73 εκατ. ευρώ, εύχομαι να του είναι όλα καλά, όπως το δελτίο που κέρδισε κι εύχομαι τύχη και υγεία στον ίδιο και σε όλους πάντα επιτυχίες», σχολιάζει ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ στις Πατέλες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΟΠΑΠ ο υπερτυχερός της κλήρωσης το βράδυ της Τρίτης αγόρασε το δελτίο του από το πρακτορείο που βρίσκεται στην περιοχή των Πατελών. Υπενθυμίζεται πως οι αριθμοί που «χάρισαν» στον νικητή απο το Ηράκλειο τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ ήταν: 9, 11, 17, 34, 42 και TZΟΚΕΡ: 19

Η ανακοίνωση της ΟΠΑΠ ΑΕ:

«Ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 2382ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των €2.729.449,36. Επίσης στη 2η κατηγορία (5άρια) σημειώθηκε ΤΖΑΚ-ΠΟΤ και το ποσό των €55.074,65 μεταφέρεται στην ίδια κατηγορία της επόμενης κλήρωσης. Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΠΕΜΠΤΗΣ 30/12/2021 είναι €600.000 τουλάχιστον».

Σύστημα Διανομής Κερδών

Υπάρχουν οκτώ (8) κατηγορίες επιτυχιών.

Κάθε συμμετέχουσα στήλη που περιλαμβάνει 5+1 αριθμούς και φέρει επιτυχία, κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις που περιλαμβάνει.

  • Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν όλους τους αριθμούς και από τις δύο σειρές αριθμών που κληρώνονται (5+1).
  • Στη δεύτερη κατηγορία (II) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν και τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών (5άρι).
  • Στην τρίτη κατηγορία (III) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (4+1).
  • Στην τέταρτη κατηγορία (IV) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από τη πρώτη σειρά αριθμών (4άρι).
  • Στην πέμπτη κατηγορία (V) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (3+1).
  • Στην έκτη κατηγορία (VI) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται της πρώτης σειράς αριθμών (3άρι).
  • Στην έβδομη κατηγορία (VII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν δύο (2) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (2+1).
  • Στην όγδοη κατηγορία (VIII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν έναν (1) αριθμό από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (1+1).

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News