Ηράκλειο: Ζωγραφίζοντας το 2022 με πινέλο ένα αεροπλάνο

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Ζωγραφίζοντας το 2022 με πινέλο ένα αεροπλάνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «2022» σχηματίστηκε στα 3500 πόδια από την επιφάνεια του εδάφους

Τις καλύτερες εντυπώσεις στους πολίτες του Νομού Ηρακλείου άφησε το εγχείρημα των δύο αεραθλητών και Πρωταθλητών Ελλάδας το 2020 -2021, του κ. Νίκου Μακράκη και της κ. Κατερίνας Καλλιγιαννάκη, οι οποίοι… ζωγράφισαν ένα τεράστιο 2022 με… πινέλο ένα… αεροπλάνο και καμβά τον Νομό Ηρακλείου ενώ με το ίχνος της πτήσης της Αερολέσχης Τάλως Ηρακλείου, ανήμερα των Χριστουγέννων αποτυπώθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Για το σημαντικό αυτό εγχείρημα το οποίο γίνεται για πρώτη φορά με μονοκινητήριο υπερελαφρό αεροσκάφος και μάλιστα χωρίς αυτόματο πιλότο, μίλησε στο neakriti.gr ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Ηρακλείου και Πρόεδρος της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας κ. Νίκος Μακράκης.

Όπως μας δήλωσε, η προσπάθεια αυτή είχε τεράστια απήχηση στον κόσμο, με τον κ. Μακράκη να μας περιγράφει τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στη διάρκεια της πτήσης και κατά τον σχηματισμό του 2022 πάνω από την περιοχή του νομού Ηρακλείου.

Το ίχνος του αεροπλάνου έγινε στα 3.500 πόδια από το έδαφος ενώ για το τεράστιο σε σχήμα 2022 η συνολική απόσταση που πέταξε το αεροπλάνο ήταν περίπου 90 έως 100 ναυτικά μίλια ή 180 χιλιόμετρα.

Η πτήση ξεκίνησε από την περιοχή της Τυλίσου και ολοκληρώθηκε στην περιοχή της Επισκοπής και ήταν αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News