Ηράκλειο: Γυναίκα συνελήφθη για κλοπή - Έκλεψε τηλέφωνο, χρήματα και προσωπικά έγγραφα

Κρήτη
Ηράκλειο: Γυναίκα συνελήφθη για κλοπή - Έκλεψε τηλέφωνο, χρήματα και προσωπικά έγγραφα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου ενώ το κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό, ταυτότητα και τραπεζική κάρτα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους

Συνελήφθη για κλοπή μια γυναίκα στο Ηράκλειο το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου. Ειδικότερα η γυναίκα αφαίρεσε από επιχείρηση  ένα κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό, ταυτότητα και τραπεζική κάρτα. Η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ενώ το κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό, ταυτότητα και τραπεζική κάρτα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη ημεδαπή για κλοπή Συνελήφθη χθες (27.12.2021) το μεσημέρι στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου ημεδαπή κατηγορούμενη για κλοπή. Ειδικότερα, χθες (27.12.2021) το μεσημέρι η ημεδαπή αφαίρεσε από επιχείρηση ιδιοκτησίας ημεδαπού κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα (ταυτότητα και τραπεζική κάρτα).

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη η ημεδαπή και στην κατοχή της βρέθηκε το χρηματικό ποσό και η τραπεζική κάρτα τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.»

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News